Dagens overgangsrykter

 

 

Diop blir svindyr

Mirror melder at Manchester United må bla opp om lag 820 millioner kroner for West Hams Issa Diop. United ønsker ikke å bytte Anthony Martial for Diop, slik som West Ham foreslo. Sun melder at Manchester United har tilbydd Phil Jones som en del av avtalen for å signere Diop. West Ham har avvist tilbudet fordi de ikke vil selge Diop, men også fordi de ikke ønsker Jones.

Tottenham har blitt tilbudt å signere Joachim Andersen for om lag 341 millioner kroner. Det var etter at Arsenal ikke lengre var interessert i den danske 23-åringen. Det hevder Star.

Maguire-sagaen fortsetter

Everton er nærme en avtale for å signere Andre Gomes fra Barcelona for om lag 240 millioner kroner. Det melder Mail.

Leicester og Manchester United er uenige om verdien av Harry Maguire. Ifølge ESPN mener Leicester at 26-åringen er verdt om lag 875 millioner kroner, mens United er villige til å gi halvparten.

Forventer at Pogba blir værende

Manchester United forventer at Paul Pogba blir værende i klubben, men aksepterer en situasjon hvor de kanskje velger å selge 26-åringen. Det melder Sky Sports. Sun melder at Real Madrid har blitt advart mot å kjøpe Pogba av deres tidligere fotballpresident Ramon Calderon.

Ifølge Manchester Evening News har Bayern Münchens Leon Goretzkasagt han ville blitt veldig glad om klubben hadde signert Manchester Citys Leroy Sane denne sommeren, men vil ikke presse 23-åringen til en overgang.

Samme avis melder at Manchester United prioriterer en avtale for Crystal Palaces Aaron Wan-Bissaka før de ser på andre spillere.

Gerrard ikke interessert i manager-jobb

Ifølge Times har Rangers-manager Steven Gerrard avvist henvendelsen fra Derby County om å ta over for Frank Lampard dersom han drar til Chelsea.

Manchester United vurderer å tilsette Steve Walsh som deres nye fotballdirektør. Darren Fletcher har også blitt tilbydd en rolle i deres rekrutteringsteam. Det melder Mail.

Ifølge Sky Sports har Burnley avvist Besiktas forespørsel om å låne Ben Gibson.

Southamptons Alex McCarthy er villig til å gå til Liverpool. Det melder Standard. Liverpool vil også akseptere om Simon Mignolet forlater klubben for å sikre sin faste plass.

Ifølge Birmingham Mail ligger Xavier Calm an til å ta over som Birmingham-manager, etter at Garry Monk fikk sparken på tirsdag.

Watford har bedt PSV Eindhoven om en avtale for å signere Gaston Pereiro. Det melder Watford Observer.

Daniel Adshead som spiller på Englands U18-lag har gått fra Rochdale til Norwich City for om lag 3,2 millioner kroner. Det hevder Mail.

Southampon ser ut til å slå Sheffield United og Burnley i kampen om å signere Che Adams fra Birmingham. Det melder Star.

Brighton ser ut til å signere Portsmouths Matt Clarke for om lag 44 millioner kroner. Leeds United og Stoke City er også interessert i 22-åringen. Det hevder Football Insider.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds