Adebayor

Dagens overgangsrykter – Adebayor ønsket av Premier league-klubber

 

Adebayor ønsket av flere Premier league klubber

Emmanuel Adebayor  kan være på vei tilbake til Premier League. Selv om kilden til ryktene er av Englands minst troverdige (The Sun). Den togolesiske spissen skal være ønsket av West Ham, Watford og Sheffield United.

Adebayor har tidligere spilt for Arsenal, Manchester City, Tottenham og Crystal Palace. 35 åringen har spilt 242 kamper i Premier League, og har scoret 97 mål. Kanskje får han sjansen til å runde 100 mål i Premier League den kommende sesongen?

Solskjær vil selge Pogba

Pogba forlater Man Utd

Ifølge Daily Star har Ole Gunnar Solskjær gitt Manchester United-styretbeskjed om å selge Pogba til høystbydende. Juventus skal også være interessert i å hente Pogba tilbake til klubben.

Ryktene om midtbanespilleren har haglet omtrent helt siden han ble klar for Manchester United, og denne sommeren har det eskalert.

26-åringen har uttalt at han «er klar for en ny utfordring». Tuttosport skriver at Paul Pogba har tatt kontakt med Maurizio Sarri, som nylig ble manager for Juventus, for å presse gjennom en overgang til gamleklubben.

Denne sommeren er Paul Pogba hovedprioritet for Real Madrid, hevder Goal. Skulle de ikke lykkes, skal Tottenhams Christian Eriksen være nummer to på listen.

Skulle det ende opp med at Real Madrid går for Christian Eriksen, vil Tottenham kreve å få spanske Marco Asensio i retur, skriver The Sun.

David de Gea har bare ett år igjen av kontrakten med Manchester United.Nå føler de røde djevlene seg trygge på at stjernekeeperen kommer til å forlenge kontrakten, hevder The Sun.

Arsenal åpner snart lommeboken

 

I følge football.london har Emery begynt oppryddingen i Arsenal-stallen.

Yannick Carrasco har blitt linket til klubben tidligere, og ryktene har nå tatt til i styrke etter Carrasco uttrykte misnøye med nåværende klubb på Twitter. Den belgiske vingen ønsker å returnere til Europa for å kunne spille seg inn i Belgia-troppen til EM i 2020.

Arsenal har lagt inn bud på Celtics Kieran Tierney. Celtic har avslått budet på 15 millioner Pund, men flere medier melder at Tierney sannsynligvis forlater den skotske klubben i sommer. Skulle The Gunners sikre Tierneys signatur for under 20 millioner pund, kan det være årets kupp på overgangsmarkedet.

Héctor Bellerín var ute med skade store deler av denne sesongen. Nå ønsker Atlético Madrid å hente høyrebacken til Spania, og vil tilby Arsenal Vitolo som en del av handelen, melder Telegraph.

Arsenal-kaptein Laurent Koscielny kan også være på vei bort fra Nord-London. Agenten har uttalt at den franske forsvarsspilleren har høstet interesse fra flere europeiske klubber.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds