Dagens overgangsrykter: Neymar til Manchester United?

 

Den spanske avisen Mundo Deportivo, som holder til i Barcelona, skriver at Neymar er aktuell for fem klubber. Det skal være Barcelona, Real Madrid, Bayern München, Manchester United og Juventus. 

Avisen legger til at det er en ulempe for United at Neymar ønsker å spille Champions League – noe United ikke er kvalifisert for.

Enn så lenge er Neymar fortsatt i franske PSG, men det er liten tvil om at den brasilianske vingen kommer til å forlate klubben i sommer.

Klopp punger ut for Pepe

Dagens overgangsrykter: Neymar til Manchester United?Jürgen Klopp uttaler torsdag til Liverpools offisielle nettside at det ikke vil bli det største overgangsvinduet for Liverpool.

– Vi er ganske avslappet. Vi har investert mye i laget de siste to årene, og vi kan ikke bruke like mye hvert år, sier tyskeren.

Men det kan godt hende at Liverpool-manageren har en liten overraskelse på lager. Nettstedet Get French Football Newsformidler nemlig at L’Equipe har informasjon om at Lille har mottatt solide bud for Nicolas Pépé (24) fra LiverpoolArsenal og Inter.

Nå avventer klubben spillerens avgjørelse.

Ivorianeren imponerte stort forrige sesong og noterte seg for hele 22 ligascoringer og elleve målgivende pasninger fra sin vingposisjon.

Det har ført til stor interesse fra en rekke toppklubber, og lynvingen blir ingen billig mann. Tidligere er det blitt rapportert om bud i 700-millionersklassen. Pépé har vært opptatt med Afrikamesterskapet denne sommeren og skal ennå ikke ha bestemt seg for neste stoppested.

Steve Bruce vil holde på Longstaff

Steve Bruce skal ta en prat med Longstaff de kommende dagene. I følge Sky Sports skal Longstaff være en viktig brikke i de fremtidige planene for klubben.

Dagens overgangsrykter: Neymar til Manchester United?

Det har tidligere versert rykter rundt den unge, lovende midtbanespilleren, og Manchester United skal ha meldt sin interesse. Prislappen har dog vært i høyeste laget, ettersom Newcastle krever rundt 400 millioner kroner for unggutten.´

Arsenal kobles til flere spillere

Arsenal-supportere får trolig noe å glede seg over de neste ukene. Både William Saliba og Everton ryktes nemlig å være nære en overgang til The Gunners.

18-åringen Saliba har blitt linket til Arsenal i lengre tid, og har en imponerende sesong bak seg. I følge ryktene skal det være en “done deal” til rundt 250 millioner krone. Avtalen skal være at Saliba blir lånt tilbake igjen til St.Etienne den kommende sesongen.

Everton Soares skal ha hintet på sosiale medier om at en overgang til Arsenal skal være svært nærme. Brasilianeren er en av tre overganger som kan være i boks i løpet av et par uker.

Den tredje spilleren som er svært nære en overgang til arsenal, er Real Madrid-spiller Dani Ceballos. Avtalen er i utgangspunktet et lån, men inneholder sannsynligvis opsjon om kjøp av spilleren.

Gary Cahill kan gå gratis til Arsenal i sommer. The Gunners sliter med dekning i forsvaret, og Cahill kan komme inn som en midlertidig løsning for 19/20-sesongen.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds