Dagens Overgangsrykter – Sancho må legge press på Dortmund

Jadon Sancho kan komme til å måtte legge press på  Borussia Dortmund, dersom han ønsker en overgang til Manchester United før neste sesong.

Tyskerne krever i utgangspunktet 120 millioner pund for 20-åringen, noe United ikke er villig til å betale.

David Luiz har hevet seg stort og levert gode kamper i Arsenal-forsvaret den siste tiden. Nå hevder Daily Star at fremgangen kan bety endrede planer for Mikel Arteta på overgangsmarkedet. Avisen mener savnet etter en ny midtstopper ikke lenger virker like stort.

Budkrig mellom PSG og City

Tuttosport hevder at Juventus håper på en budkrig mellom PSG og Manchester City for Douglas Costa. Serie A-klubben håper å erstatte brasilianeren med Wolves-spiss Raul Jimenez, skriver avisen.

Rivaler interessert i Willian

Willian nyter stor tillit i Chelsea, under Frank Lampards ledelse, men har ennå ikke skrevet under på en ny kontrakt. 31-åringen kobles til Tottenham, Arsenal og Manchester United. Nå avslører han ifølge De Sola at han fremdeles venter på et tilbud om treårskontrakt fra Chelsesa. Foreløpig har han kun fått tilbud om to nye år.

Unggutter velger Tyskland

West Ham-talentet Benicio Baker-Boaitey ligger an til å ende opp i Bayern München, skriver The Sun. 16-åringen skal ha takket nei til en proffkontrakt med London-klubben.

Et annet tenåringstalent på vei til Tyskland, er Jude Bellingham. Ifølge Daily Mail ble 17-åringen og foreldrene tatt med på omvisning på Manchester Uniteds treningsfelt, med blant andre Sir Alex Ferguson til stede. Ifølge avisen var imidlertid det ikke nok, da stortalentet valgte Dortmund.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds