Dagens overgangsrykter – Tottenham sugen på Bale

Nyopprykkede Norwich signerer West Hams Sam Byram på en fire år lang kontrakt. Det melder klubben på Twitter. Byram var på lån hos Nottingham Forest forrige sesong.

Det overrasket mange da ettertraktede Jean Michael Seri gikk til Fulham foran forrige Premier League-sesong. 27-åringen har ingen planer om å bli med klubben ned til The Championship, og nå er både Galatasaray og AC Milanute etter midtbanespilleren.

Ifølge Football Italia har Roma-direktør Gianuca Petrachi bekreftet at klubben vil hente Spurs-spilleren Toby Alderweireld.

West Ham er på en intens spissjakt denne sommeren, og etter at Maxi Gomez valgte Valencia over London, er nå øynene rettet mot Eintracht Frankfurts Sebastien Haller. Tirsdag formiddag bekrefter den tyske klubben at de har blitt enige med “The Hammers” om en overgang. Sky Sports melder at angriperen er på vei til London for en medisinsk test og kommer for 500 millioner kroner.

Om det blir en overgang for Haller til Premier League, er det isåfall ny overgangsrekord for West Ham. 

SOLSKJÆR SNUSER PÅ PORTUGISER

Den offensive midtbanespilleren Bruno Fernandes, som for øyeblikket holdDagens overgangsrykter - Tottenham sugen på Baleer til i Sporting Lisboa, skal være så spennende at Manchester United er villig til å legge 50 millioner pund på bordet for ham, skriver The Independent.

Avisen skriver at Solskjær & co. kommer til å legge inn et bud i løpet de neste tre ukene, og at Fernandes selv ønsker overgangen.

Victor Nilsson Lindelöf er av sin agent blitt koblet til en overgang til FC Barcelona, men på en pressekonferanse i australske Perth natt til tirsdag, sa svensken at han ikke har umiddelbart flytteplaner.

– Jeg er veldig, veldig glad for å være Manchester United-spiller. Det er mitt svar, jeg trives her, sa han.

Sky Sports meldte mandag kveld at Harry Maguire skal ha gitt Leicester-manager Brendan Rodgers beskjed om at han ønsker å forlate klubben denne sommeren. Dette skal han også ha gjentatt foran lagkameratene på treningsleir i Frankrike i forrige uke.

Maguire linkes heftig til Ole Gunnar Solskjærs Manchester United. Samme nettsted melder at United har lagt inn et bud på 70 millioner pund.

Giroud: – Koscielny er veldig såret

Arsenal-kaptein Laurent Koscielny skapte overskrifter da han nektet å bli med lagets treningsleir til USA. Klubben har på sin side avslått hans overgangssøknad og varsler sanksjoner. Det har fått tidligere lagkamerat og landsmann Olivier Giroud til å reagere.

– Jeg er ikke i klubben og vet ikke helt hva som skjedde, men vet at Koscielny er veldig såret av hva som har skjedd. Han er en følelsesladet person, sier Giroud til BBC.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds