Dagens Overgangsrykter

Overgangsvinduet stenger om to dager, og som vanlig florer ryktene rundt toppklubbene i Premier League.
Manchester City og Liverpool ser ut til å ta det med knusende ro inn mot sesongstarten, imens de andre topp 6-klubbene jobber iherdig for å få på plass de siste forsterkningene før vinduet stenger.

 

Willian vil bli i Chelsea

Ryktene om at han ønsker seg bort etter fem år i klubben avfeiet Willian selv etter at han fikk sine første 30 minutter under Sarris ledelse i Community Shield-tapet for Manchester City søndag.

– Jeg har hele tiden fortalt ham (Sarri) at jeg er glad for å spille for Chelsea. Jeg har aldri snakket om å forlate klubben. Dette er en ny æra med en ny trener, og vår første samtale har gått veldig bra, og jeg håper å mange triumfer for oss, sier Willian til brasiliansk ESPN ifølge Football London.

Flere klubber jakter forsterkninger i forsvaret

Sky Sports skriver at Manchester United må sette overgangsrekord for en forsvarsspiller dersom de skal få Leicester-midtstopper Harry Maguire før overgangsvinduet stenger torsdag kveld. Den forrige rekorden har Liverpool etter 750 millioner kroners signeringen av Virgil Van Dijk. Også Toby Alderweireld rapporteres å være et mulig overgangsmål for United.

José Mourinho ser ut til å få kamp fra Arsenal og PSG om signeringen av Bayern München-midtstopper Jerome Boateng, skriver Kicker.

The Sun skriver at Aston Villa er nære ved å signere United-talent Axel Tuanzebe på lån.

Arsenal-manager Unai Emery vurderer om han skal forsøke å hente AC Milans offensive venstreback Ricardo Rodriguez før overgangsvinduet stenger for å dekke inn skadeproblemene som har rammet ham på venstresiden, skriver Daily Mail.

2348396-48866690-2560-1440.jpg

Everton ser ut til å ha slått Manchester United i jakten på Barcelona-stopper Yerry Mina. 23-åringen blir Everton-spiller på en femårskontrakt etter at klubbene ble enige om en overgangssum på i overkant av 300 millioner krone.

Samtidig skriver Teamtalk at Everton har gitt United beskjed om at de ønsker seg Chris Smalling eller Victor Lindelöf dersom en avtale for Marcos Rojo ikke blir noe av.

Courtouis møtte ikke på trening

Courtois var heller ikke på tribunen på Wembley da hans lagkamerater tapte for Manchester City i Community Shield.

26-åringen skal ønske seg til Real Madrid, som allerede skal ha tilbudt Chelsea drøyt 370 millioner kroner for Courtois. Han har bare ett år igjen av avtalen med Chelsea.

Ifølge spanske Marca, er Courtois nær å fullføre en overgang til Real Madrid. Familien bor allerede i den spanske hovedstaden etter at han fikk sitt store gjennombrudd på utlån i Atlético Madrid

Traore, Ramsey og Pogba

Wolverhampton er villige til å sprenge klubbrekorden på overgangsmarkedet for å hente Adama Traore. Den unge, briljante Middlesborough-spilleren skal være klar for medisinsk sjekk i kveld.

Det har blusset opp rykter rundt både Aaron Ramsey og Paul Pogba de siste dagene. Chelsea skal være interessert i Ramsey, og kan være villige til å by nærmere 400 millioner for waliseren.

Det har vært snakk om at Paul Pogba kan være på vei bort fra Manchester United de siste dagene. I følge Mundo Deportivo ønsker Pogba å forlate Manchester United på grunn av Jose Mourinho.

 

 

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds