Dårlig periode?

Før lørdagens kamp mot Everton lå Manchester United på plassen foran dem på tabellen, med like mange poeng. Alt lå an til en spennende kamp på Old Trafford.

Ole Gunnar Solskjær valgte å rotere laget etter onsdagens seier mot Villarreal. Matchvinner Ronaldo startet kampen på benken sammen med Paul Pogba og Jadon Sancho. Inn kom Edinson Cavani, Anthony Martial og Fred. Luke Shaw og Aaron Wan-Bissaka var tilbake på backplassene. De møtte et svekket Everton-lag, uten Dominic Calvert-Lewin, Richarlison, André Gomes, Alex Iwobi og Seamus Coleman.

Spissen Cavani hadde et positivt innhopp mot Villarreal på onsdag, men klarte ikke sette så stort preg på kampen mot Everton. Martial, som ikke har hatt noe særlig til sesongstart, scoret Manchester Uniteds mål i kampen etter 43 minutter. Periodevis kunne det se ut til at Solskjærs gutter hadde god kontroll på kampen. Totalt hadde hjemmelaget 68% ballinnehav, ni cornere flere og tre avslutninger mer på mål enn Everton.

Etter 57 minutter ble både Cavani og Martial byttet ut mot Jadon Sancho og Cristiano Ronaldo. Det hjalp ikke stort med å tippe kampen i Uniteds favør. Etter 65 minutter utliknet Andros Townsend for Everton, og stillingen ble til slutt 1-1. Selv om Paul Pogba ble byttet inn i det 70. minutt, klarte ikke stjernegalleriet til Manchester United å putte ballen i mål.

På de to siste kampene, som begge har blitt spilt på hjemmebane, har de røde djevlene kun fått med seg ett poeng. Ingenting tyder på at det vil bli lettere å ta poeng i ligakampene som kommer. Først venter Leicester på bortebane, så Liverpool på hjemmebane og Tottenham på bortebane. Solskjær og laget har en jobb å gjøre fram mot disse kampene.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds