De beste Oddstipsene til Runde 10!

En ny runde står for tur og vi får servert en deilig fotball-lørdag imorgen. Til forrett får vi servert Leicester-Arsenal før vi får alle de tre topplagene i målshow klokken 16.00.  Lørdagen avsluttes på Tottenham Hotspurs stadium med Tottenham v Manchester United.

Dette blir bra!

Vi åpner ballet med tidlig kampen som nevnt over her. En kamp hvor det kan være ganske så vanskelig å spå en vinner. En kamp som kan gå alle veier.

Overkjøring fra leicester, elleer en maktdemonstrasjon fra London klubben som ser ut som om de har funnet formen igjen i det siste. Vi står over spill på 1 X 2 her og forflytter oss heller til corner linjene i kampen. B

egge lag kommer inn til denne kampen med et relativt fint snitt på cornere denne sesongen. Leicester med 5.0 og Arsenal med 5.2. Får vi et tidlig mål her til et lagene ser jeg for meg at vi vil fly over denne linjen.

Over 10.5 Cornere @ 1.79

Vi sett kursen videre til Anfield hvor Brighton gjester Liverpool og vi skal på et spill her jeg syns er meget interesant. De siste kampene har Brighton spilt med en 3-Backs linje hvor Dan Burn har fått ansvar for den venstre stopperen av de 3. Hvem står på motsatt banehalvdel imorgen for Liverpool? Jo Mohamed Salah. Kanskje klodens beste fotballspiller for tiden. Her skal Burn og resten av forsvaret til brighton virkelig få bryne seg. Så vi spiller følgende spill:

Mo Salah over 0.5 vunnede fouls @ 1.72

Siste stoppested ut er Turf moor og det vi må kunne si på papiret er den kjedeligste kampen i 16 runden. Men vi prøver et spill allikavel.

Brentford over 12.5 skudd @ 1.85

Helt til slutt prøver jeg en trippel med de tre topplagene kombinert. Jeg ser rett og slett ingen som kan klare å stoppe en av de tre. Ser ut som de på en annen planet når det kommer til toppnivå sammenlignet med klubbene som er spådd å kunne henge på top 4 siktet.

Manchester city, Liverpool og Chelsea vinner.

Trippelen gir en total odds på 2.08

All odds er hentet fra Unibet!

Lykke til om du følger noen spill så høres vi igjen neste helg:)

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds