De beste sesongspillene til Premier League 2021/22

Sesongspill Premier League 21/22

 

Startskuddet for denne sesongen nærmer seg med stormskritt og tidligere har vi vært innom litt Fantasy tips, hvem man bør ha med å ikke. I dette innlegget skal vi gjennomgå litt spill for sesongen. Hvem står igjen som vinner i mai? Hvem blir toppscorer og hvem tar turen ned i divisjon under når vi teller opp etter 38 runder.

Hvem vinner Premier League?

I fjor var det den blå delen av Manchester som kunne juble høyest til slutt. De lyseblå fikk en treg start på sesongen med kun 12 poeng på åtte kamper, og folk nærmest avskrev dem i tittel racet.

Etter tapet i London mot daværende Spurs manager Jose Mourinho fant City virkelig formen i hjemlig Liga og så seg aldri tilbake. Toppet ligaen fra runde 20 til siste spark i mai.

City Står i skrivende stund til 1.72 i Odds hos Unibet til å vinne ligaen noe som i mine øyne er litt for lavt til å spilles på.

Men la det ikke være noe tvil om at city er favoritter til å vinne i år også. Men konkurransen er mye tøffere og jevnere enn hva den var på samme tid i fjor.

United og Chelsea ser mye sterkere ut og er bedre rustet foran denne sesongen enn hva de var før forrige.

Solskjær har fått på plass to gigant signeringeringer i form av Jadon Sancho og Raphael Varane. Kanskje er det brikkene som mangler i puslespillet for at Manchester skal være med å kjempe om tittelen helt til siste serierunde den 22 Mai.

I Skrivende stund får man 8 ganger pengene på at Solskjær og co løfter trofeet for første gang siden Sir Alex tredde av.

Når det gjelder Chelsea på sin side gjorde Thomas Tuchel en formidabel innsats på den lille tiden han fikk. Tok Chelsea til 2 finaler og vant den gjeveste da beseiret City i Champions League finalen. Nå har han fått en hel preseason og går inn i denne sesongen med strutta selvtillit.

Romelu Lukaku er klar for Chelsea, noe som virkelig er en boost for Chelsea i tittel kampen. Lukaku kommer fra en strålende sesong i inter med 24 Mål og 11 Målgivende på 36 kamper ifjor.

Helt til slutt kan vi heller ikke glemme rødtrøyene fra merseyside. Som virkelig hadde en trøblete sesong ifjor, men som klarte å redde sitt egen skinn i siste liten. Med skade trøbbel i svært sentrale posisjoner ville det vært sjokkerende om prestasjonen var på nivå med gull sesongen.

Inn portene denne sommeren har Ibrahim Konate komt fra RB Leipzig, og det er ikke noe man umiddelbart får hakeslepp av, men tar man med i betraktning at stallen til Liverpool er så og si friskmeldte alle sammen, utenom Andy Robertson som fikk en skade i møte med Bilbao på søndag.

Klopp har tidligere bevist at han ikke trenger mange navn inn for å prestere på et skyhøyt nivå og man kan ikke utelukke Liverpool i tittel kampen i år.

Oddstips – Chelsea vinner Premier League

Når det kommer til hvem vi legger penger på så plukker jeg Chelsea til 5.5 i odds.

I tillegg prøver jeg et langskudd på nøyaktig rekkefølge på Nummer en og to. 1. Chelsea 2. Man City til 9 i odds.

Timo Werner Under 9.5 Mål @1.65 

Tidligere var vi innom at Lukaku var så godt som klar for Chelsea. Men hva vil det bety for Timo Werner mon tro, vil det bety at han blir å spille andre fiolin. Ser på vi på forrige sesongs tall så leverte tyskeren langt under pari med 6 fattige scoringer på 35 kamper i ligaen. Det fører oss til neste spill på blokka.

Aston Villa havner IKKE blant de 10 beste @1.75

Neste lag vi skal innom er Aston Villa. Dean Smith leverte en god sesong ifjor med god hjelp av daværende Villa spiller Jack Grealish som nå har byttet beitet og blir å ikle seg city drakt denne sesongen. Inn portene på Villa Park har det kommet friske signeringer i Ashley Yong. Danny Ings, Buendia og Leon Bailey som de mest sentrale, men foran denne sesongen er det en god del spørsmåls tegn rundt laget fra Birmingham. Blir de å spille med Tre-Backs linje, blir det 4-2-3-1 som i fjor med Watkins på topp. I så fall hvilken posisjon skal Ings spille. Men om Dean smith skulle få orden på mannskapet kan det bli virkelig bra, men pr nå sitter jeg med mere spørsmål enn svar.

Dermed spiller vi Aston Villa havner IKKE blant de 10 beste @1.75.

Che adams o8.5 Mål @1.85

Og med Danny Ings ut portene på St Marys så betyr det plutselig at mannen å gå til på topp for Southampton i år er Che Adams. Adams scorte 9 mål på 36 kamper i fjor noe som er helt greie tall med tanke på hvor på tabellen de befinner seg. Men i år vil det ligge et mye større ansvar på han. Jeg ser for meg han vil stå med 12-14 mål når vi teller opp til slutt i mai.

Heung Min Son o13.5 Mål @2.00 

Siste spillet vi tar er over spill på Son. City jakter på signaturen til Kane og om han skulle ende opp i Manchester vil han etterlate seg minst 20+ mål i hjemlig liga. Da blir det Heung Min Son som må steppe opp for hvit trøyene. Men selv om Kane skulle bestemme seg for å være med på prosjektet til Nuno så syns jeg linjen til Son er meget pen allikavel. Ut av spillene som er foreslått over legger jeg størst innsats på denne! 

All odds er hentet fra Unibet! Lykke til med alle spill, vil komme ny artikkel med spill til første runde ila fredag.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds