De Gea: – Fem år uten et trofé er for lenge – vi er ikke gode nok

David de Gea var svært misfornøyd etter gårsdagens Champions League-exit mot Atletico Madrid.

31-årige de Gea mente Manchester United ikke var “gode nok” i 1-0 tapet på hjemmebane mot Atletico Madrid.

Spanjolen la til at fem år uten et trofé for de røde djevlene er “for lenge”. Målvakten var selv med å feire sist klubben vant et trofé. Det kom i Europa League-triumfen i 2017 under Jose Mourinho.

Det er nå høyest usannsynlig at United vinne en tittel denne sesongen etter at klubben røyk ut av 16-delsfinalen i Champions League. Exit i Carabao Cup kom så tidlig som i 3. runde i september, mens laget måtte takke farvel med FA-cupen allerede i 5. runde. Også i Premier League har det gått under forventningene for United, hvor de foreløpig ligger på en 5. plass.

De Gea, som har vunnet fire titler med United siden han kom til klubben fra Atletico Madrid i 2022, mener den femårige trofétørken ikke holder standarden som forventes.

“Du har rett, det er for mange år (uten et trofé). Jeg tror vi må være tydelige, vi vil oppnå store ting, kjempe for trofeer, vi vil ikke bare kjempe om å komme topp fire.”, sa de Gea.

“Jeg har vært her i mange år. Jeg elsker denne klubben. Jeg tror virkelig, uten å vite når, at denne klubben vil komme tilbake og kjempe for de gjeveste titlene.”, fortsatte spanjolen.

Manchester United har nå 17 dager før de skal spille neste kamp, hjemme mot Leicester. De ligger ett poeng bak rivalene Arsenal på 4. plass, men har tre kamper flere spilt.

 

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds