De mest populære byttene på fantasy før runde 4

Her er de mest populære byttene før den fjerde runden i Premier League:

Keepere: Iversen → Sanchez

Det er nok mange som har innsett at 2x 4.0-komboen fra Leicester ikke kommer til å gi dem spesielt mange clean sheets, og de som har råd til luksusen å kunne bytte på keeperplass kaster seg over 4.5-keeper Robert Sanchez. Det er ikke noe dumt valg, både mtp kampprogram og det faktum at Brighton kun har sluppet til 1 mål på de første 3 kampene. Det er også et fint motsvar for dem som ikke måtte ha troen på ukas desidert mest populære transfer (Rodrigo).

Forsvar: Trent/Robertson → Perisic

Du har kanskje hørt det engelske uttrykket “kneejerk”. Det kommer fra medisinbransjen og er den spontane refleksen du får ved et lite kakk under kneskålen. Alle som har hatt troen på Liverpool-backene frem til nå har sannelig fått seg mer enn et kakk i kneet, men denne overgangen fremstår likevel som en kneejerk. Liverpool har to hjemmekamper mot Bournemouth og Newcastle foran seg, mens Spurs har to tette bortekamper mot Forest og West Ham. Sannsynligheten for at Perisic spiller 60+ i begge virker forsvinnende liten.

De som har droppet Liverpool-forsvarere på laget frem til nå har nytt godt av det. På samme måte har alle som har hatt Ollie Watkins på laget til nå truffet godt. Men på samme måte som det virker for sent å kjøpe Watkins, er det ikke også for sent å selge TAA? Det står i alle fall fryktelig bra til med laget ditt ellers hvis det å bytte ut Trent før en hjemmekamp mot Bournemouth er noe du prioriterer.

Midtbane: Alle andre → Rodrigo

Ukas desidert mest populære transfer. I skrivende stund har nesten en million managere kjøpt Rodrigo denne uka, og det er bare torsdag. Salgsobjektene er alt fra Bailey og Neto til Mount og Saka, så det kan kanskje tenkes at TAA til Perisic-overgangen har sammenheng med dette. Det er i alle fall sikkert at du går mot strømmen hvis du bare sitter stille i båten vedr. Rodrigo denne runden.

Den første bortekampen mot Brighton ser ikke umiddelbart fristende ut, men de tre påfølgende (EVE, bre, NFO) ser skumle ut, særlig med tanke på Leeds sin form om dagen. 3-0-seier mot Chelsea har gjort at de fleste nå tar Jesse Marsch og gjengen på alvor.

Angrep: 4.5-angriper → Toney

Mens Rodrigo-toget går fra den ene perrongen drar Ivan Toney-toget fra spor nummer 2. Siden ingen lenger tør å selge Jesus er det denne gang 4.5-angriperne som får svi. De fleste av oss satt med én av Archer, Greenwood, Taylor etc på starten av sesongen, men nå ligger det kanskje an til et formasjonsskifte? Forvent å se langt flere angreps-trioer i rundene som kommer, der Haaland + Jesus + Toney er den nye vinen.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds