De mest populære fantasybyttene før GW2

Det kommer ikke som noen overraskelse hvilken transfer-kombinasjon som er mest populær før GW2. ALLE skal ha Erling Haaland, og de kvitter seg med Harry Kane for å få det til. Men hva gjør alle som ikke gjør mainstream-byttet?

Angrep: Kane → Haaland

Ikke noe hjernekirurgi her. Haaland med 2 mål i debuten, Kane blanker hjemme mot Southampton. Det desidert mest populære byttet før GW2, og denne overgangen er et hestehode foran alle som kjøper Darwin, Mitrovic etc.

Midtbane: Diaz/Mahrez/Mount → Kulusevski

Det var stor diskusjon rundt hvem som var det beste 8.0-alternative før sesongstart, og etter én kamp ser managerne ut til å ha bestemt seg. Om Kulusevski ER det beste valget vil imidlertid vise seg, for nå venter tøffere kampprogram og dessuten mulig konkurranse om plassen fra en viss brasilianer som kostet £60m.

Rashford/Saka/Ødegård → Martinelli

Ikke overraskende flokker folk seg rundt Martinelli. Vi selger forutsigbart nok Rashford og Ødegård, men også Saka må vike for å få plass til Arsenal-kollegaen. Det virker kanskje noe desperat å prioritere Saka i GW1, for så å ombestemme seg etter én kamp (der begge hadde returns).

Forsvar: Cash/Perisic → Zinchenko

Ingen store overraskelser her heller. Arsenalbacken klinket til med 12 poeng fra start, og alle som ikke har 3 Arsenal-spillere fra før kvitter seg med budsjettbackene som ikke leverte i første runde. Cash og Perisic kastes glatt over bord, men også spillere med faktiske returns (f eks Gabriel og Trippier) er populære å hive ut.

På keeperplassen er det lite å snakke om, og det gjelder for så vidt resterende plasser også. Vi kan likevel nevne at Alisson har fått en liten drop i eierandel, mens det samme gjelder Heung-Min Son. Byttet Son → De Bruyne er populært, men ikke i nærheten av så populært som Kane til Haaland.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds