Deadline day: Dagens rykter og Overganger

Ryktene florerer i timene før overgangsvinduet stenger: her er de siste ryktene rundt Premier League-klubbene.

Suarez til Arsenal

«The Gunners» betaler ifølge flere spanske medier i underkant av 20 millioner kroner for å låne Suárez, og må betale nærmere 250 millioner kroner dersom de vil gjøre avtalen permanent til sommeren.

Arsenal har forsøkt å lande avtalen gjennom hele vintervinduet, men klubbene klarte altså ikke å bli enige før dagen før vinduet stenger.images.jpg

Ettersom Suárez bare hadde halvannet år igjen av kontrakten, ønsket Barcelona opprinnelig en klausul som gjorde at avtalen måtte gjøres permanent til sommeren. Den spanske giganten var ikke villig til å la spilleren gå inn i sitt siste kontraktsår.

De to storklubbene har nå inngått et kompromiss: Suárez forlenger kontrakten sin med Barcelona til sommeren 2021. Slik har Arsenal sluppet å være tvunget til å kjøpe den elegante spanjolen når lånet er over.

 

Kamara til Tyrkiap197030.png

Aboubakar Kamara er klar for tyrkiske Yeni Malatyaspor. Kamara ble presentert på klubbens pressekonferanse torsdag ettermiddag. Franskmannen ble stemplet som en urokråke den siste tiden i Fulham og kranglet med lagkamerater og klubbens ansatte. Nå er Kamara ferdig i Premier League.

 

Overgangsrekord for Newcastle

skysports-miguel-almiron-almiron_4511066.jpgIfølge BBC betaler Newcastle om lag 20 millioner pund – tilsvarende 223 millioner kroner – for Almirón.

Så mye har ikke Tyneside-klubben betalt for en spiller siden de hentet Michael Owen fra Real Madrid i 2005. Da la de 16 millioner pund på bordet – om lag 190 millioner kroner slik kursen lå i 2005.

Almirón, som fyller 25 i februar, kommer fra MLS-klubben Atlanta United.

Mens Newcastle har spart på kruttet på overgangsmarkedet siden opprykket til Premier League, har fansen fått se de andre lagene i nedrykksstriden sette overgangsrekord på overgangsrekord.

Det har ikke gjort presset på den svært upopulære eieren Mike Ashley noe mindre. Ifølge den Newcastle-baserte avisen Chronicle Live, er Sports Direct-eieren ute etter å selge den gamle storheten etter mer enn elleve år i klubben.

Gueye og Willian til PSG?

Sky Sports melder at Idrissa Gueye ikke vil forlate Everton til fordel for PSG. Everton avslo et bud på 21 millioner pund for midtbanespilleren.

Personer i kretsen til Willian er i Paris og er klare for at Chelsea og PSG skal bli enige om en overgang for brasilianeren, melder UOL. Neymar er langtidsskadet og PSG ønsker at landsmann Willian skal være erstatteren.

Fellaini til Kina

Fellaini på flyttefot. Sky Sports skriver at Marouane Fellaini har bestått den medisinske sjekken hos kinesiske Shandong Luneng. Belgieren vil signere en treårskontrakt med en overgangssum på 10 millioner pund fra Manchester United. Nå er Fellaini på vei til Kina for å bli enige om de personlige betingelsene.

 

Øvrige overgangsrykter:

  • Leicester nærmer seg et lån av Monacos 21 år gamle Youri Tielemans, skriver BBC.
  • Chelsea vil fylle tomrommet etter Cesc Fabregas ved å hente Watfords Abdoulaye Doucoure, skriver Daily Mail. Franskmannen har vært et mål for PSG i januar-vinduet.
  • Arsenal ser ikke ut til å klare å signere Perisic eller Carrasco. London-klubben vil nå prøve seg på Paris Saint-Germains Christopher Nkunku.
  • West Ham har forhørt seg med Chelsea angående Olivier Giroud. ( Daily Mail)
  • Everton må punge ut £35m for å sikre seg signaturen til Michy Batshuayi (Guardian)

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds