Denne duoen koster nesten 2 milliarder

Begge skal angivelig ha fått en prislapp på drøye 80 millioner pund, eller i overkant av 900 millioner kroner.

Ben Chilwell og Declan Rice er ettertraktet av toppklubber i Premier League, men enorme krav fra spillernes klubber, Leicester og West Ham, kan hindre overgangen.

Chelsea skal, etter ryktene, være interessert i både Chilwell og Rice. Men til tross for at Abramovich vil vise økonomiske muskler i sommer, er Chelsea trolig lite villige til å bla opp de enorme summene Leicester og West Ham krever.

Byttehandel for Rice

Chelsea skal tidligere ha tilbudt West Ham Ross Barkley og Michy Batshuayi for Declan Rice. Noe som var uaktuelt for The Hammers, som har stått på kravet om 80 millioner pund for den engelske midtbanespilleren.

Sky sports har tidligere meldt at Chelsea har lagt inn et bud på 50 millioner pund, og at styret i Chelsea har Declan Rice øverst på ønskelisten.

I tillegg til å ha Rice på ønskeliste, ser Chelsea muligheter for å styrke laget i flere andre posisjoner. Blant annet skal de blå fra London være interessert i Kai Havertz, Andre Onana og Sergio Reguilon.

Kan få kamp fra Manchester United

Ben Chilwell har i likhet med Declan Rice fått en stiv prislapp på 80 millioner pund. Chelsea hadde håpet å sikre seg venstrebacken for langt mindre, men får nå kamp fra de røde djevlene i Manchester.

Ole Gunnar Solskjær har fortsatt til gode å få nye spillere inn dørene i sommer, og Chilwell vil være en solid forsterkning på venstrebacken.

Etter at sportsdirektøren i Dortmund uttalte at Sancho blir værende i klubben, har ryktene rundt overgangen kjølnet noe.

Dersom det viser seg at Manchester United går i vasken, skal de røde djevlene utvilsomt fortsette jakten på nye spillere. Med et saftig overgangsbudsjett, både i Manchester United og Chelsea, kan det bli tøff kamp om Ben Chilwell de neste ukene.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds