Dette er de beste “diffe”-spillerne på Fantasy nå

Diffe-valg er gøy, om du behøver spenning, eller har behov for å føle en ekstrem dose selv-følelseboost når du treffer, eller bare trenger å hente poeng som ikke dine bitre fiender har.

Nedenfor har jeg gått gjennom valg jeg mener er kurante, mens ekspertene i panelet nederst i artikkelen foreslår alternativer som sikkert treffer bedre enn mine.

Forsvarsspillere

I forsvar går jeg for City-spillerne. Det er vanskelig å velge riktige City-spillere fremover, men med City sitt kampprogram og defensive tall, så kan det være lurt å gå for 1-2 City-spillere i forsvar (ikke enkelt å treffe defensivt heller må nevnes).

Deres keeper Ederson er kun valgt av 9.4%, som gjør at jeg går for han. Laporte (5.5) har startet 6 ut av 8 kamper, og er en større offensiv trussel enn stopperkollega Dias. Laporte har flest avslutninger innenfor 16-meter av forsvarspillere, og er kun valgt av 4.7%.

Et annet diffe-alternativ bak hos City er Walker på høyrebacken, som har spilt cirka like mange minutter som Laporte. Han er ikke direkte eksplosiv, men snitter omtrent 4 offensive returns i løpet av en sesong, og er valgt av 7.8%.

Wolverhampton er et annet lag som har et bra kampprogram, og jeg har derfor valgt å gå for Romain Saïss herfra. Han er kun valgt av 1%, og scoret blant annet forrige kamp, og har høyest xG av samtlige forsvarere siste seks kamper grunnet trusselen på corner. Jeg har valgt å gå for José Sá (5.0) fra samme lag som keeper som kun er valgt fra 2,7%. 

Midtbanespillere

Sadio Mané (11.9) er kun valgt av 3,2% og har høyest xG siste seks kamper. Og kan være en fantastisk diff i et Liverpool-lag som skaper desidert flest sjanser i ligaen.

Nestemann av midtbanespillere er Mbeumo (5.5), som heter Mbeumo og ikke Mbuemo, som mange sier. Uansett, kun valgt av 3,3% selvom han er en snakkis i FPL-miljøet.

Fyren har truffet metallet seks ganger så langt i sesongen, og kan vise seg å være valuta for pengene til kun 5.5 millioner i et Brentford-lag som har fine kamper fremover.

Sist men ikke minst, har jeg gått for Moi Elyounoussi (Faktisk høyere enn både Mbeumo og Mané). Scoret og spilte bra i landslagspausen, og var nære i helga, og har hatt et bra målsnitt før han ankom Southampton.

Angrepsspillere

Nå ser det ut som at flere må finne Lukaku-erstatter etter at han fikk en ankelskade. Så her vil jeg legge frem tre alternativer. Først ut er Gabriel Jesus (8.6). H

an er kun valgt av 6.6%. Han har fått en noe endret rolle i år, men gjør det greit på de underliggende tallene. Når det gjelder antall skuddforsøk ender han på 9. plass ut av samtlige spisser, men grunnet rolleendringen i laget, så er han spissen som kommer til flest innlegg.

Han har også kommet ganske godt ut av Pep-ruletten da han har startet 6 ut av 7 kampene han har vært tilgjengelig. Nestemann på lista har de foregående Premier League-sesongene scoret 21, 25, 29, 29, 17, 18, 23 mål (bare nevnes).

Per dags dato er dog Harry Kane (12.1) kun valgt av 5,2% for et Tottenham som har greie kamper fremover. 

Folk er kanskje litt lei av Pukki (5.9), ettersom alle hadde han for to sesonger siden, og dermed har gått litt lei av fyren, men han er egentlig ikke så dårlig, selv om laget hans er ganske dårlig (Og han er kun valgt av 4,6%).

Han har fine underliggende tall med fjerde flest avslutninger av spisser.

I tabellen under rangerer vi våre personlige favoritt-differ i hver posisjon. Vi har tatt hensyn til pris, forventet poengfangst, og kampprogram de neste 5 ukene. Alle spillerne er per nå valgt av under 10% av verdens fpl-spillere.

 

Prioritet Ola Øyvind

Keeper

1 Ramsdale Ederson McCarthy
2 Guaita José Sá Ederson

Forsvar

1 Chilwell Laporte Matip
2 Cash Kyle Walker Pinnock
3 Henry Saïss Chilwelll

Midtbane

1 De Bruyne Mané Mané
2 Olise Mbeumo  Mbeumo
3 Havertz Moi Elyounoussi Havertz

Angrep

1 Kane Gabriel Jesus Aubameyang
2 Hwang Harry Kane Hwang
3 Edouard Pukki Pukki

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds