Dette er nytt på Fantasy Premier League

Dette er nytt på Fantasy i år

Fantasy Premier League 2022/2023 er lansert, og i år er det to viktige nyheter på spillet. Ett gir fantasy-managere økt sikkerhet, mens det andre kan gjøre årets Fantasy-sesong litt ekstra spennende.

Økt sikkert med to-faktor

For den gjennomsnittlige fantasy-spilleren vil dette ikke være av stor betydning, men den som vil –  kan i år aktivere to-faktor autentisering på fantasy.

Har du logget inn på tredjepartstjenester bør du vurdere å aktivere to-faktor autentisering på fantasy-kontoen din. Tidligere har en av de mest populære tjenestene, Fantasy Football Scout, blitt utsatt for dataangrep. Dette førte til at flere spillere fikk sabotert fantasy-sesongen sin, ved at noen logget seg inn på kontoen og gjorde usannsynlige mange bytter og dermed påførte spilleren hundrevis av minuspoeng.

Om du skal være med i pengeligaer eller tar Fantasy på blodig alvor er to-faktor autentisering å anbefale, bare for å være på den sikre siden.

Du kan sette opp to-faktor autentisering her.

Ekstra wildcard på Fantasy

På grunn av fotball-vm i Qatar får alle et ekstra “wildcard” i år. Mellom 12.november og 26.desember spilles det ingen kamper i Premier League, og i samme periode kan alle fantasy-spillere gjøre ubegrensede bytter på laget.

Det vil si at man må bruke det første wildcardet sitt før GW 16 for å få mest mulig verdi ut av det. Dette åpner opp for at flere kan ta sjanser frem til jul, og dermed også større spenning i spillet.

Sett opp ditt lag på fantasy her.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds