Dette er siste skadenytt om Tottenham-trio

Det kan bli tøft for Tottenham fremover. 

Etter mandagens London-derby mot Chelsea var det mer enn kun tre poeng som ble tapt for Tottenham.

Både Micky van de Ven og James Maddison måtte gi seg med skader i første omgangen mot Chelsea, og det var uvisst hvor lenge duoen vill holdes ute av spill.

Fredag skriver The Telegraph at skaden til Maddison er verre enn først antatt.

26-åringen har meldt forfall til Englands kommende landslagssamling etter bekymringer om en alvorlig skade i ankeleddbåndet, melder avisen.

The Telegraph nevner ikke noe bestemt tidspunkt for når Maddison vil være tilbake, men det er forventet at midtbanespilleren vil holdes ute av spill i én til tre måneder.

Samme avis skriver videre at engelskmannens lagkamerat, Micky van de Ven, er forventet å miste resten av året etter å ha pådratt seg en hamstringskade.

Den nederlandske midtstopperen er forventet å være ute til januar tidligst, ifølge The Telegraph.

Og skademarerittet stopper ikke der for Nord-London-klubben. Torsdag bekrefter de at Richarlison har gjennomført en operasjon på lysken.

“Den brasilianske landslagsspilleren vil fortsette rehabiliteringen med vårt medisinske team før han returnerer til trening om noen uker”, skriver Tottenham på sine hjemmesider.

Ange Postecoglou må også klare seg uten Cristian Romero og Destiny Udogie de neste kampene. Duoen pådro seg suspensjoner etter røde kort i kampen mot Chelsea. Romero er utestengt i tre kamper, mens Udogie kun mister lørdagens borte kamp mot Wolves.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds