Dette gjør ekspertene før fristen

Øyvind sitt lag

Overall Rank: 1 425 724

Dette gjør ekspertene før fristen

29.desember 2019. En merkedag. Dette er nemlig forrige gang Patrick Bamford gikk glipp av en ligakamp for Leeds United.

Det var helt til jeg satte ham inn på fpl-laget mitt, selvfølgelig. Jeg har lurt fælt på hvem jeg skal skade denne uka, men lander fort på å gjøre ingenting og satse på at Raphinha spiller. Som Winston Churchill pleide å si – “When in doubt, roll the transfer.”

 

Ole Kevin sitt lag

Overall Rank: 86,761

Dette gjør ekspertene før fristen

Det har blitt en del halvskader på laget mitt den siste uka, men to av de har blitt friskmeldte, så da utgår hvertfall tanken på Wildcard.

Deretter var planen å gjøre Digne til Reece James, men ettersom det ser ut til at Digne blir spilleklar, så er planen å gjøre Brownhill til Gallagher.

Han har sett bra ut hittil og Palace har helt kurrant kamper fremover. Når det gjelder kapteinsbindet, så endte det til slutt på Cristiano. 

Ola sitt lag

Overall Rank: 41,679

Dette gjør ekspertene før fristen

Ingen bytter på meg denne runden. Fint og grønt kampprogram for de aller fleste, men frister jo litt å kaste meg på Sarr for Traore etter bare en runde på laget.

Skrev forrige uke at det stod mellom Traore og Sarr, angret greit det valget der. Men, jeg har bestemt meg for å stå ved avgjørelsen og heller spare byttet for å få på mest mulig Chelsea-spillere neste uke.

Ronaldo er kaptein, da hjemmebanefordelen gjør han et knepp saftigere enn Salah/Antonio.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds