Dette gjør ekspertene før Gameweek 2

GW1 er rundet av, og for en fantasyhelg det viste seg å bli! 2 av 4 eksperter rundet 100 poeng, mens de to andre må smøre seg med tålmodighet. Her er planene deres for GW2, og det viser seg faktisk at den beste planen kanskje er å gjøre absolutt ingenting (hvis du har en god grunn til det, selvfølgelig).

Øyvind:

Jeg synes kampene gutta mine skal spille ser flotte ut, så jeg hadde egentlig tenkt til å gjøre ingenting. En skulderskade på Gündogan ser dog ut til å sette en stopper for den strategien. 

Plan A er derfor foreløpig å gjøre et rent bytte til Mason Greenwood, som visstnok var outstanding i United-kampen, uten at jeg fikk anledning til å se den selv. 

Her er det selvfølgelig mange andre alternativer å se til, men mange av spillerne som har startet bra i denne prisklassen skal på reise til røde og oransje land om bare et par uker. 

Kapteinsbindet står foreløpig på Salah, men det frister voldsomt å bytte til Bruno. Når det er sagt tror jeg ingen av disse ender opp med å være “dårlige” valg, da jeg ikke blir sjokkert om vi ser tosifrede poengsummer på begge også i GW2.

 

Ole Kevin:

Jeg kommer til å spare byttet denne runden. Akkurat nå er det ikke så mange bekymringer med laget. 

Jeg kommer til å gi Digne og Toney et par kamper til før jeg vurderer å bytte dem. Ings og Aston Villa sitt kampprogram snur kraftig fra og med GW4 så jeg kommer til å ha i bakhode hvem som skal inn for han. 

Når det gjelder kaptein, så går jeg som flertallet for Salah. Mest på grunn av hjemmebanefordel da publikum er tilbake på Anfield.

 

Ola 

Bra fornøyd med første runde, og er allerede godt skodd inn mot runde 2. Så lenge det ikke dukker opp skader i laget kommer jeg ikke til å gjøre noen bytter. 

Benken er fremdeles ganske uinteressant, så holder meg til de 11 som startet sist. For å gjøre det ekstra kjedelig lander jeg nok på samme kaptein også, selv om Mahrez hjemme mot Norwich ser veldig fristende ut. 

Ved å spare byttet er jeg også bedre rustet til å møte problematikken knyttet til karantenekrav for visse spillere etter landslagspausen før GW4. Les mer utfyllende om det her

 

Iver:

Det ble en tøff start for mitt lag når trioen Mahrez, Havertz og Pépé leverte skuffende fem poeng mellom seg. 

Havertz røk rett ut av laget til fordel for Son. Ingen andre bytter var nødvendig for å få råd til sørkoreaneren. Planen fremover er å bytte ut Ings og Tsimikas etter hvert som disse får tøffere kamper eller mindre spilletid på grunn av flere tilgjengelige spillere i laget.  

Kapteinsvalget mitt er ikke endelig, men jeg tror det kommer til å falle på Riyad Mahrez. Manchester City skal revansjere tapet i åpningskampen og kommer trolig til å stille med KDB fra start. 

Det er litt risky å droppe Salah som kaptein, men det vil også betale seg godt om Mahrez leverer varene.

Ukens trippel runde 5

Dessverre så gikk kun to av tre spill inn i forrige spalte. Tottenham gikk på et overraskende 2-0 tap mot Crystal Palace. Tottenham klarte å

Dette gjør fantasy-ekspertene nå

Tre fantasy-eksperter og en amatør avslører byttene før den kommende runden i Fantasy Premier League. Ola og Ole Kevin cruiser videre i jakten på topp

Les videre

Siste Nyheter

Ukens trippel runde 5

Dessverre så gikk kun to av tre spill inn i forrige spalte. Tottenham gikk på et overraskende 2-0 tap mot Crystal Palace. Tottenham klarte å