Dette gjør ekspertene før Gameweek 3

Våre to “fantasyeksperter”, Øyvind og Iver, avslører hvilke bytter de har gjort før den kommende runden på Fantasy Premier League.

Øyvinds lag til Gameweek 3

Spillere inn: Mbeumo, Chilwell og Son
Spillere ut: Salah, Gabriel og Eze
Penger i banken: 2,6m
Kaptein Gameweek 3: Haaland

Det var alltid planen å kjøre et lite mini-wildcard i runde 3, men hvem som skulle ut sto åpent en stund. Jeg har byttet ut problembarnet Gabriel sammen med en litt underveldende Eze og Salah, ettersom disse har tøffere motstand enn Martinelli og Rashford denne runden.

Inn kommer to mann jeg har angret som en hund på at jeg ikke hadde fra start. Mbeumo og Chilwell har fortsatt ålreit kampprogram og formen til å levere videre. Jeg må imidlertid prøve å jage poeng som ikke har skjedd enda, og tar dermed en råsjans på at Son våkner litt i takt med Spurs sitt fine kampprogram.

Salah-salget gir meg rikelig med penger til overs, men jeg lar Joao Pedro få tillit en runde til (mye fordi Enciso ryktes skadet).

Dette gjør ekspertene før Gameweek 3

Les også: Spillerne du bør bytte inn til Gameweek 3

Ivers lag til Gameweek 3

Spillere inn: Sterling
Spillere ut: Luis Diaz
Penger i banken: 1,6m
Kaptein Gameweek 3: Saka

Iver – også kjent som diffekongen i fantasyredaksjonen- er allerede godt i gang med diffing i gameweek 3, og har valgt å bytte inn Sterling for Luis Diaz.

Wildcardet ble svidd av allerede etter gameweek 1, noe som ga ok resultater i Gameweek 2, og et solid lag til de kommende rundene.

Planen var å bytte ut Luis Diaz og bytte inn Foden, men Sterlings 1.omgang var såpass overbevisende at han ble aktuell til Gameweek 3. Etter mye om og men falt valget på Sterling, mye grunnet kampprogrammet de neste seks rundene, og spesielt de to kommende hjemmekampene mot Luton og Nottingham Forest.

Kapteinen er ikke spikra, men Saka hjemme mot Fulham er høyaktuell. Fulham har sett forferdelige ut i de to første kampene, og har i tillegg klart høyest xGA de første to rundene. Fulham har 6.06 i xGA, omtrent ett mål mer enn nest verste lag på listen – Wolves med 5,13.

Haaland-cap er kjedelig, men det kan fort være jeg ender på Haaland som uten tvil er det sikreste valget. Står foreløpig med Saka som kaptein.

Dette gjør ekspertene før Gameweek 3

Spill gratis på Premier League – Få 100 kroner uten innskudd

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds