Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA:

Overall rank: 84,188

Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso.

Med Chilwell inne i Chelsealaget før landslagspausen går jeg for det trygge med Dias inn, som mest sannsynlig skal spille alt så lenge han er skadefri i det som muligens er det beste forsvaret i Premier League. Ellers blir det Salah-kaptein på meg, så ingen store overraskelser der.

OLE KEVIN:

Overall Rank: 140,747

Kommer ikke til å gjøre noen bytter denne runden. Raphina er fortsatt i Brasil, og det er tvilsomt at han starter. Brasil spiller mot Uruguay natt til Lørdag, og Bielsa har sagt at Raphina ikke spiller mot Southampton om han er delaktig i Brasil-kampen. Lukaku er tilbake i trening, det er ikke Rüdiger som begge fikk kjenninger i landslagspausen. Så sannsynligvis må et par av benkespillerne mine i aksjon.

Jeg går for Salah som kaptein, da jeg anser han som et bedre alternativ enn Ronaldo borte mot Leicester, og ettersom jeg anser Watford som svakere defensivt enn Brentford som Lukaku møter.