Dette gjør ekspertene nå – Gameweek 25

Øyvind og Iver svidde av wildcardene for to runder siden, og får igjen for det denne runden. Begge stiller med 9 spillere med dobbel i Gameweek 25.
Ole Kevin sparer på kruttet, men har likevel et slagkraftig lag til den kommende runden.
Det gjenstår å se om prioritering av spillere med dobbel betaler seg, eller om Ole Kevin kan ta innersvingen på begge to.

Ole Kevins lag til Gameweek 25

Spillere inn: Ollie Watkins
Spillere ut: Callum Wilson
Kaptein (C): Salah

Ole Kevin gjør bare ett bytte denne runden. Bytter inn Watkins for Wilson, som forøvrig er et godt bilde på hvor mye mer langsiktig OK tenker enn sine to kollegaer i fantasy-panelet.

Watkins har et svært bra kampprogram de neste 4 rundene, og er en av få spillere i form som ikke har blanks i 28. I tillegg til å være “blank-fri” i GW28, spiller Aston Villa to kamper i GW29.

 

Dette gjør ekspertene nå - Gameweek 25

Øyvinds lag til gameweek 25

Spillere inn: Salah, Darwin og Alexander Arnold
Spillere ut: Kane, KDB og Ake
Kaptein (C):
Saka

Øyvind tar et par hits (-8 poeng) for å få inn tre Liverpool-spillere til Gameweek 25. Harry Kane, KDB og Nathan Ake blir byttet ut av laget til fordel for Alexander Arnold, Darwin og Salah.

Valg av kaptein ble vanskelig denne runden med to åpenbare kandidater i Saka og Salah. Valget endte til slutt på Arsenal-spillerne på grunn av det Øyvind mener er bedre/lettere kamper. Han om det.

Dette gjør ekspertene nå - Gameweek 25

Ivers lag til gameweek 25

Spillere inn: Salah
Spillere ut: Kevin De Bruyne
Kaptein (C): Saka

Iver hadde i utganspunktet planlagt å bytte inn og “cappe” Salah. Etter litt om og men endte det likevel bare med byttet, og kapteinsbindet på Saka.

Ett bytte i banken kommer godt med i rundene som kommer.

Gameweek 25 - Fantasy Premier League

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds