Dette gjør Fantasy-ekspertene før GW4

Ole Kevin (OR: 46 946)

Dette gjør Fantasy-ekspertene før GW4

Jeg skal bruke mine to bytter denne uka på å bytte ut Bruno og Ings og få inn Adama Traoré og Ronaldo. Det stod mellom Adama og Jota, men dessverre ble Jota 0.1 for dyr.

Adama har fine kamper fremover. Ings blir byttet ut ettersom Villa har vanskelige kamper fremover. Jeg føler jeg ellers står ok, eneste usikkerhet er at Michail Antonio har spilt landskamp for Jamaica natt til 9. September.

Utenom dette står det jevnt over bra. Kapteinsvalget mitt denne uka blir Salah borte mot Leeds. Leeds har sluppet til flest skudd på mål så langt, og jeg tror det blir en målrik kamp, så får vi satse på at Salah er involvert i de 3 eller 4 målene som Liverpool scorer.

Ronaldo er selvfølgelig også et alternativ, men det er litt typisk Solskjær at han skal vise at han er sjef, og ikke starte med Ronaldo første kamp, og at Ronaldo kommer inn for Cavani i 69. spilleminutt, og at han deretter scorer 1 mål.

Ola (OR: 110 377)

Dette gjør Fantasy-ekspertene før GW4

Som så mange andre har jeg hoppet på Ronaldo-toget ved første anledning! Inn kommer også Jota og Tierney. Disse erstatter Ings, Fernandes og Tsmikas. Ings har vært bra så langt, men går inn i et fryktelig kampprogram de neste kampene.

Regner med at Bruno får en mindre andel av målpoengene i United med Ronaldo inn på topp, spesielt siden han virker å miste ansvaret for straffene.

Optimalt skulle Tsmikas gått ut forrige runde, men valgte heller å spare et ekstra bytte inn mot landslagspausen. Ronaldo får sannsynligvis også kapteinsbindet, men er usikker på om jeg lander på han eller Salah.

Jota har startet sesongen gnistrende, og virker å være foran Firmino i kampen om spissplassen i Liverpool. Til slutt er det en liten diff med Tierney, først og fremst siden Arsenal har sett såpass svake ut.

Tierney har imidlertid utmerket seg med gode offensive bidrag, og kan med et enklere kampprogram skaffe både clean sheets og målpoeng de neste rundene. 

Inn: Ronaldo, Jota, Tierney

Ut: Ings, Fernandes, Tsmikas

Øyvind (OR: 1 403 119)

Dette gjør Fantasy-ekspertene før GW4

Etter et mislykket kapteinsvalg på Harry Kane forrige uke ryker han rett ut av laget. Hadde også max uflaks med at Reece James noterte seg for et rødt kort sist.

Kombinert med at Raphinha bestemte seg for å dra til Brasil tross alle advarslene gjør det litt lettere å ta en hit for å få inn Ronaldo, selv om det ikke er optimalt. Spurs har imponert defensivt (om enn med noe flyt), så kommer antakelig til å doble Reguilon med Dier.

Har vurdert Marcal (Wolves) også, men stoler ikke på at han skal spille fast. Planen om å gjøre et rent Salah/Bruno-bytte i runde 5 står fortsatt, har derfor ikke vurdert noen 5.0-spillere.


Ut: Kane, James
Inn: Ronaldo, Dier

Iver (OR: 1 649 921)

Dette gjør Fantasy-ekspertene før GW4

Det ser litt mørkt ut for laget mitt nå, med tre gule- og to røde varseltrekanter. I tillegg er det usikkert om Raphinha får lov til å spille kampen mot Liverpool som følge av suspensjon fra FIFA. 

Selv om det ser litt stygt ut med alle varseltrekantene, tror jeg både Calvert-Lewin og Son spiller. 

Midtbanen ser solid ut både med tanke på den kommende runden, og rundene som venter etter GW. Litt skummelt å gå uten både Bruno og Salah, men Torres, Son og Pépé bør alle være i stand til å notere seg for mål eller målgivende den kommende runden. 

Sistnevnte har ikke hatt en god start på sesongen, men Arsenal er laget med det beste kamp-programmet de kommende seks rundene.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds