Disse spillerne MÅ du ha med inn i juleprogrammet

Å jul med din glede og tettpakka kampprogram, hamstringskader og syke fpl-poeng .Årets vakreste fpl-tid er straks her, og vi har bedt fpl-spaltistene ta den svært vanskelige avgjørelsen på hvilke fpl-spillere de mener man må ha med seg inn i juletida:

Disse spillerne MÅ du ha med inn i juleprogrammet

Som vi ser er det lite overraskende spesielt én mann som troner alene på prioriteringslista – Mohammed Salah. Egypteren er i sitt livs form (noe som sier litt), så la oss heller se på noen av de litt mer overraskende navnene på lista.

Det er tydelig at alle tre mener at minst én solid forsvarsspiller er noe man er helt avhengig av i tiden fremover, og kanskje er det prisen som gjør at samtlige spaltister rangerer Joao Cancelo over f eks Trent Alexander Arnold. Øyvind har dog ett hjertebarn som han setter enda høyere, nemlig Chelsea-backen Reece James. Ole Kevin har også troen på Chelsea, men har gått for den mest sannsynlige Chilwell-erstatteren i Marcos Alonso.

Alle er også enige om at Liverpool er i såpass bra form at det er helt essensielt å ha med minst 2 spillere herfra. Ola og Ole Kevin mener Jota er den åpenbare kandidaten, mens Øyvind har vansker for å overse Trent Alexander-Arnold.

Det kanskje aller mest spenstige valget på lista er nok likevel Jadon Sancho. United-nykommeren fikk en lunken start under Solskjær, men kanskje  målet mot Chelsea var starten på en positiv formsving under Rangnick? Kampprogrammet tyder i alle fall på at en Sancho i målform kan være en skikkelig fet diff i tiden fremover.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds