Disse spillerne nærmer seg karantene

Trodde du at du slapp unna desember-kabalen bare fordi du ikke har Leicester- eller Spurs-spillere på laget ditt? Da tar du grundig feil, julefreden har nemlig langt fra senket seg for en fpl-manager. Disse spillerne nærmer seg nemlig ikke nødvendigvis Covid-karantene, men karantene pga 5 gule kort:

Disse forsvarsspillerne har 4 gule kort (eierandel i parentes):

J. Cancelo (39%)
L. Shaw (14%)
T. Mings (7%)
L. Digne(5%)
M. Cash (3%)
A. Robertson (2.5%)
J. Veltman (1%)
L. Cooper(0.5%)
C. Romero (0.2%)
D. Rose (0.3%)

Cancelo kan med andre ord få seg en hvil veldig snart enten Pep vil det eller ikke, noe som rammer ekstremt mange aktive PL-managere. De fleste av disse spillerne har relativt lav eierandel, men alle som for eksempel føler seg litt nyforelsket i Villa-forsvaret bør kanskje se til Ezri Konsa heller enn de to nevnte her. Han har nemlig bare ett gult kort så langt (og et rødt, men det er irrelevant i denne sammenheng)

Disse midtbanespillerne har 4 gule kort:

C. Gallagher (24.6%)
Raphinha (19.3%)
B. Fernandes (16.3%)
Y. Bissouma (9.5%)
P. Pogba (7.1%)
D. Rice (5.8%)
J. Brownhill (3.7%)
J. McGinn (1.4%)
Fred (1.3%)

S. Lokonga (0.2%)
C. Nørgaard (0.8%)
A. Lallana (0.2%)
T. Roberts (0.1%)
Fabinho (0.7%)
S. McTominay (0.3%)
M. Normann (0.3%)

Har du fulgt med i timen er det gode sjanser for at du sitter med enten Gallagher eller Raphinha på laget. Kanskje Bissouma varmer benken din men blir suspendert når du trenger ham som mest? Er du kanskje blant dem som tror at salig Fred, himmelsk Fred skal fortsette å curle baller opp i krysset? Det kan bite deg bak før du rekker å si pepperkakedeig.

Disse angrepsspillerne har 4 gule kort:

C. Wilson (4.7%)
N. Maupay (3.5%)
Rodrigo (1.5%)

En vesentlig kortere liste der altså. Men hvis du for eksempel ser etter en billig spiss som kan erstatte Ivan Toney kan det hende du skal ta høyde for hvilke spillere som nærmer seg karantene.

OBS! Populære E. Dennis og (ikke fullt så populære) Richarlison har også opparbeidet seg fryktelig mange kort, men begge har allerede rukket å sone for disse.

Av populære valg som er 2 kort unna karantene er det også verdt å nevne C. Ronaldo, J. King, R. Jimenez, P. Aubameyang, M. Antonio, B. Silva, R. James og M. Alonso.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds