Rundens beste dobbel Gameweek-spillere på Fantasy

Søndag sparkes nest siste Gameweek av denne Premier League-sesongen i gang. Jeg skal gå gjennom hvilke spillere med to kamper som man bør vurdere.

Lagene med to kamper er:

Aston Villa (PALACE og BURNLEY)

Burnley (tottenham og villa)

Crystal Palace (villa og everton)

Everton (BRENTFORD og PALACE)

Leicester (watford og chelsea)

Aston villa med best kampprogram

Som vi ser så har Aston Villa to fine kamper. Defensivt har Villa gjort det midt på treet siste seks kamper. Her bør Matty Cash definitivt vurderes, da han er den av forsvarerne med to kamper som har best underliggende tall når det gjelder Expected Goal+Assist.

Nå er Lucas Digne også tilbake i mixen, og er en veldig fin differential som har høyt tak da han også kan ta dødballer.

På midtbanen er det ingen med særlige fine underliggende tall, men Buendia har tre målpoeng siste tre kamper, og Coutinho har ikke levert målpoeng siden GW28.

Watkins har visstnok bare trent en gang i løpet av denne uka, så jeg ville ikke selv gamblet på å hente han, men ville heller ikke solgt han, da han har fine underliggende tall. Ings har 3 målpoeng siste 3, og er på straffer, så han er et fint alternativ til Watkins, da Villa har to fine kamper – Om han spiller begge kampene er et annet spørsmål.

Superdiff i Burnley-forsvaret

Burnley har to litt kinkige kamper, men de er nødt til å kapre poeng der de kan for å unngå nedrykk, så de er særdeles motiverte, men nå er stopperduoen Mee og Tarkowski usikre, så da ville jeg styrt unna de defensivt, og offensivt finnes det bedre alternative i andre lag.

Men det bør nevnes at Nathan Collins har nest best underliggende tall bak Matty Cash, om du vil ha en superdiff (Eid av 0,5%). Jeg liker Cornet, men han har dessverre startet på benken etter managerbyttet. Om du absolutt vil ha et offensivt alternativ fra Burnley, så har Weghorst helt kurante underliggende tall, og har to målpoeng siste 5.

To aktuelle Palace-spillere

Crystal Palace har to helt greie kamper. Defensivt, har Palace gjort det veldig bra de siste seks kampene, og har faktisk sluppet inn nest minst med fire mål. Men dessverre har de ikke noen som utpeker seg offensivt i det bakre ledd. Joachim Andersen er nok det beste alternativet, da han står med 4 assist så langt i år.

En som det snakkes mye om på Twitter er Wilfried Zaha. Og ikke uten grunn. Han har veldig fine underliggende tall (fjerde best av midtbanespillere), og har også scoret fire mål siste seks kamper.

Vardy-party på fantasy?

Leicester har vært veldig ustabile i det siste, og for det andre er det vanskelig å finne spillere som man tror vil spille begge kampene. Defensivt har de gjort det helt ok siste seks kamper, men synes Villa, Everton og Palace er bedre alternativer denne runden. Men om du absolutt må, så er keeper Schmeichel det sikreste kortet, sammen med Castagne.

Maddison har startet en av de siste tre, samme har Barnes, noe som gjør de usikre mtp å spille begge kampene. Helt fremme, finner vi Vardy som scoret to mål forrige runde. Om han spiller begge er et annet spørsmål. Men han kan være en fin diff mot en vanglevorent Watford-forsvar.

Everton-forsvaret og Richarlison frister

Everton har både to fine hjemmekamper, og noe å spille for. Everton har også kun sluppet inn fire siste seks kamper, så her er forsvarere noe å satse på. Mykolenko har sett veldig frisk ut den siste tiden, og har også fine underliggende tall, så jeg synes han er et fint valg. Det er også keeper Pickford, som har vært i storform. Holgate kan også vurderes, da han har 2 mål på de siste 6 kampene han har startet og er en trussel på dødballer.

Gordon har helt ok underliggende tall, men få reelle målpoeng. Om du har han i laget, så er det ikke nødvendig å selge, da han er rimelig, men ikke noe must å få han inn. Richarlison er i god form, og bør være et reellt kapteinsalternativ. Han har fjerde best underliggende tall siste ti kamper, og har også levert 5 målpoeng i samme periode.

Topp fem spillere til gameweek 37:

  • Richarlison
  • Wilfried Zaha
  • Danny Ings
  • Cash/Digne
  • Mykolenko

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds