Dobbeltrunde-spillerne du bør sette inn på laget ditt

Disse tre kampene har fått ny dato:

– Southampton – Brentford

– Everton – Leicester

– West Ham – Norwich

Leicester – Norwich har blitt avlyst, det samme gjelder Southampton – Newcastle. Dermed er det kun West Ham, Everton og Brentford som har dobbeltrunde i Gameweek 21.

Før vi tar fatt på det nye året, tar vi en rask titt på hvilke spillere som er viktigst å skaffe seg fra disse tre lagene.

West Ham – fem aktuelle spillere

I West Ham-laget finner vi rundens to mest åpenbare kapteinsvalg. Jarrod Bowen (6.6) var i storslag forrige runde og noterte seg for tre målgivende pasninger og et annullert mål.Dobbeltrunde-spillerne du bør sette inn på laget ditt

Sammen med lagkamerat og landsmann Michail Antonio (7.8) er han det heteste kapteinsvalget denne runden.

Både Antonio og Bowen har underprestert i forhold til forventet antall mål (xG) så langt denne sesongen, men Bowen har fått svært godt betalt med sine 7 assists på 4.27 xAssists (11 fantasy-assists).

Disse to er også de to viktigste spillerne å skaffe seg denne runden.

Vladimir Coufal (4.7) kan være aktuell som et tredjevalg i West Ham-laget, men med Johnson tilbake og Cresswell på bedringens vei kan det gå utover tsjekkerens spilletid.

Et tryggere valg kan være evigunge Craig Dawson (4.9m), som er 100% bankers og står med 0,91 xG og 0,7 xA denne sesongen. Ikke et dumt valg!

For den som vurderer Free Hit, eller til og med Wildcard, kan også Fabianski være aktuell om verken Dawson eller Coufal frister.

West Ham spiller borte mot Crystal Palace og hjemme mot Norwich

Everton – Tre spillere du bør vurdere

Rafa Benitez’ gutter har fått utsatt flere kamper og har ikke spilt siden Gameweek 17. Det betyr dobbeltrunde den kommende runden og to hengekamper til gode.

Dobbeltrunde-spillerne du bør sette inn på laget ditt

Det er flere uker siden han ble friskmeldt, noe som bør bety at Dominic Calvert-Lewin (7.9) har fått god tid til å bygge opp kampformen.

Denne sesongen har Calvert-Lewin bare tre kamper og 248 spilleminutter, men har klart bragden å score i samtlige (3) kamper han spilt denne sesongen.

Demarai Gray (5.5) leverer greit til prisen og kan være et brukbart valg denne runden.

Everton har to hjemmekamper mot gjerrige Brighton og skadeskutte Leicester. Leicester har store skadeproblemer i laget, og nå er alle spissene (Vardy, Daka og Iheanaco) ute med skader til kampen mot Everton.

Det gjør at også Jordan Pickford (4.9m) får en liten “shout” før den kommende runden.

Brentford

Brentford spiller hjemme mot Aston Villa i tillegg til bortekampen mot Southampton.Dobbeltrunde-spillerne du bør sette inn på laget ditt

Dødball-trusselen Pontus Jansson (4.6) har ett mål og tre målgivende så langt denne sesongen. En fin mulighet dersom du trenger å erstatte for eksempel Reece James (6.3), Marcos Alonso eller Rudiger. 

Jansson har 2.15 forventede mål (xG) denne sesongen, men står foreløpig med kun ett mål. 0.12 xG per kamp betyr at det er i underkant av en fjerdedels sjanse for at han scorer i én av kampene denne runden, i tillegg bør Brentford  ha gode muligheter til å holde nullen i en av de to kampene.

En annen mann som kan vurderes denne runden er Ivan Toney (6.6).

Godt nyttår, og lykke til med byttene!

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds