Dybala vil til England

Det er under en måned igjen før overgangsvinduet åpner; og drakter skal byttes. Her er de nyeste tilskuddene på ryktelista, og noe utvikling i allerede kjente muligheter.

Everton-spiller Cenk Tosun skal være ønsket i hjemlandet, og tyrkiske Besiktas skal ønske å hente angrepsspilleren. Tosun har egentlig kontrakt med Everton til 2022, men kan for riktig pris være et fornuftig salg. Tosun har tidligere spilt for Besiktas, og et låneopphold skal være det Besiktas ønsker seg.

På starten av sesongen var det flere som rådet City-stopper John Stones til å vurdere og signere for en ny klubb, uten at han gjorde handling av det. Etter en helt grei høst til ham å være har interessen fra Arsenal økt betraktelig, og status er nå at Arsenal visst nok prøver å få til en avtale i januar.

På et tidspunkt i sommer var Paulo Dybala kraftig lenket til Old Trafford. Angivelig skal han ha bønnfalt Juventus om å få fortsette i Torino, og en overgangsavtale med prislapp på om lag 100 millioner pund skal helst ikke starte med et slikt premiss. Derfor stagnerte avtalen, men ettersom Juventus har fått ny manager i Andrea Pirlo siden den gang skal landskapet ha endret seg.

Den argentinske angrepsspilleren er nå «up for grabs», og ønsker angivelig et opphold i England mer enn noe annet sted. Dybala spiller ikke en viktig rolle i Pirlos Juventus-visjon. Klubbene som er gjort oppmerksomme på spillerens stillingsutlysning er Arsenal, begge Manchester-lagene, Tottenham, Liverpool og Chelsea.

Utover dette skal PSG selvfølgelig også være interessert.

Jetro Willems spilte en sesong på lån hos Newcastle, og etter spilleren angivelig skal ha takket nei til en fornyelse av kontrakten med Eintracht Frankfurt vil Newcastle prøve å signere ham permanent.

Kieran Trippier forlot Spurs og England for å prøve seg i Spania på Wanda Metropolitano. Etter det som kan bli et relativt kort opphold tester Manchester United vannet for å se om de kunne signert ham som en reservespiller for Wan-Bissaka.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds