Ekspertene bytter på Fantasy-laget før fristen

Vi mennesker er glad i å tvile. Ofte gjør vi valg i siste liten, og fantasy-spillere er intet unntak.

Har du fått kalde føtter angående Bruno? Er det så lurt å cappe Danny Ings? Er Daniel Amartey en season keeper? Må Lukaku rett inn? Vi ser på hva ekspertene våre har gjort siden sist, og hva som er tanken bak…

Ole Kevin

Ekspertene bytter på Fantasy-laget før fristen

Det at Leicester signerer Vestergaard ledet til et par endringer i laget mitt. Jeg kan ikke se for meg at Amartey da får så mye spilletid fremover, så derfor har jeg valgt å hente Digne som har et fint kampprogram.

Kjøpet av Digne fører også med seg at jeg ikke har råd til Jota. Trist, men sånn er livet av og til. Har valgt å hente inn Benrahma.

Ikke optimalt å doble med West Ham offensivt. Men har sansen for han og håper West Ham gjør det bra.

Har også valgt å gjøre to bytter på benken og har hentet Ben White og Hoever for Troost-Ekong og Omobamidele. Av den grunn at jeg tror White gir beste verdi av 4,5 forsvarerne.

Øyvind

Ekspertene bytter på Fantasy-laget før fristen

Ut: Mahrez, Foster, Amartey, Livramento

Inn: Gündogan, Steele, Coufal, Chambers

Jeg har hatt ett bestemt uromoment i en ukes tid nå, og det momentet heter Daniel Amartey.

Budet på Jannik Vestergaard sender nok nervøsitet gjennom stallen min at jeg har valgt å nedgradere Mahrez til Gündo for å få råd til en tvers gjennom stabil forsvarsrekke.

En liten diff er Calum Chambers på benken, som ifølge Arsenal-fansen BØR anses som den beste høyrebacken i laget. Kan bli verdifull hvis det stemmer, og hvis Ben White kan være med å tette hullene som har vært i midtforsvaret.

Er også overlykkelig med å ha fått Vladimir Coufal inn i 11eren, han kan fint stå der sesongen gjennom. Steele er valgt fordi Sanchez har slitt litt med skader i oppkjøringen, og jeg gidder ikke bruke et bytte på keeperplass.

 

Ola

Ting snur fort! Etter å ha hyllet 3-4-3 i forrige artikkel, har jeg snudd på flisa og gått for 4-4-2 istedet. 

Ekspertene bytter på Fantasy-laget før fristen

Falt ned på at jeg ikke har lyst å ta sjansen på Ivan Toney likevel, med småskader og greier.

Da det ikke finnes noen reellespissalternativer i samme priskategori, ble jeg rett og slett nødt til å finne en annen formasjonsløsning.

Skaden på Robertson åpner også for at Tsimikas kunne få noen kamper i starten av sesongen, gjør han til et solid røverkjøp! Med 2.5m ekstra i banken fikk jeg også plass til Trent Alexander-Arnold, og kjører derfor dobbel Brighton/Liverpool defensivt, slå den!

Trent tar plassen til Digne som er tung å kvitte seg med, men heller han enn Shaw. Har også landet på at Everton kan få det tøffere enn antatt fra start i år til tross for grønt kampprogram.

Bortekampene mot Leeds, Brighton og Villa ser rett og slett for tøffe ut til å forsvare startplass for Digne. Å få inn to Liverpool-spillere uten å røre fireren på midten, er jeg rett og slett superfornøyd med.

På benken har det vært solid gjennomtrekk, hvor samtlige utespillere er skiftet ut. Brownhill virker å være sikret startplass i tillegg til 2 mål i pre-season.

Livramento var banens beste i kampen mot Athletic Bilbao, og leiesoldaten fra Chelsea kan fort imponere i PL også.

Obafemi er det mest usikre kortet, men spiller ingen trille siden han er tiltenkt plassen innerst på benken. Nå kan dette kjøret bare starte!

Iver

Ekspertene bytter på Fantasy-laget før fristen

Ut: Maupay, Williams, Manquillo

Inn: Wilson, Amartey og Omobamidele 

Ingen panikk her i leiren. Som nevnt i forrige gjennomgang av Fantasy-laget mitt, var det lite sannsynlig at Maupay fikk beholde plassen sin i laget. Bytter inn Wilson for Maupay og gjør noen små endringer på benken.

I banken er det 1.5m. Pengene skal brukes på å oppgradere Kai Havertz til Son etter GW1.

 

 

Ekspertenes Fantasy-lag: Ole Kevin

Ekspertenes Fantasy-lag: Øyvind

Ekspertenes Fantasy-lag: Ola

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds