Ekspertenes Fantasy-lag: Ole Kevin


Jeg har gått for keeperduoen Sanchez/Ward til 8.5. Ward spiller Gameweek 1 da de møter Brentford hjemme. Mens Sanchez har fine kamper etter Gameweek 1, og jeg tror Brighton klarer seg kurrant defensivt i år, og at han er det beste 4.5-alternativet.

Forsvaret mitt består av fire populære, målfarlige og stort sett selvforklarende vingbacker i James, Trent, Cancelo og Cash. Neco Williams er femtemann på benk.

På midtbanen har jeg selvsagt gått for Salah, og hans kollega Luis Diaz. Jeg landet til slutt på Diaz foran Robertson basert på lyst og magefølelse. Jeg tror også Martinelli vil gjøre det bra, spesielt så lenge Smith-Rowe er ute. I tillegg har Martinelli ekstremt fine stats til den prisen. Leon Bailey tar den siste plassen på Midtbanen. Veldig billig, og har levert bra i pre-season. Og rett og slett håper jeg fyren gjør det bra etter skadeproblemene i debutsesongen i fjor. Andres Pereira tar benkeplassen.

Ekspertenes Fantasy-lag: Ole Kevin

Jeg har vinglet mellom Kane og Haaland den siste uken. Jeg er nå tilbake igjen på Haaland, ettersom han er et fenomen, så bør han jo score en del. Ved siden av han finner vi Gabriel Jesus. Han har levert bra i pre-season, og i tillegg er han kristen, så for å være et godt medmenneske så bør han score for å blidgjøre lagkamerater. Leeds-mann Sam Greenwood tar den siste plassen i stallen.

Egen vurdering av laget:

+ Kurant nøgd med laget! Er fleksibel da jeg også har 1.5 millioner i banken.

– Jeg må skrive noe her, selvom jeg egentlig ikke finner noe nevneverdig negativt med laget mitt.

Øyvind:

+ Et pent balansert lag med begrenset rotasjonsrisiko og antakeligvis en ganske spillende benk.

— Troppen er såpass tett opp mot “template” at det er skal godt gjøres å starte skikkelig dårlig, men det er også vanskelig å “rykke fra hovedfeltet”.

Iver:

+ Bunnsolid lag. Liker også at det er 1.5m i banken. Det gir gode muligheter for å gjøre noe med laget til GW3, om det skulle være nødvendig. 

— Lite å utsette på laget, spent på hva pengene i banken blir brukt til. 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds