Ekspertenes Fantasy-lag: Ole Kevin

Ole Kevin Rodberg, Ola Martin Jensen Larsen og Øyvind Knapperholen skriver Fantasy-tips for Premier League Norge denne sesongen.

Før sesongstarten skal trioen avsløre lagene de har valgt og forklare hvorfor de har valgt nettopp disse 15 spillerne på sitt Fantasy-lag.

Førstemann ut er Ole Kevin Rodberg. Ole Kevin har spilt Fantasy i ti år, og har blant annet 5 topp 30k plasseringer, med bestenotering på 2311 Overall Rank. Han har de siste årene vært med i Elite64-ligaen som er en liga med Norges 64 beste fantasyspillere.

Men den imponerende merittlisten slutter ikke der. Mr.Rodberg har også blitt topp 10 to ganger i TV2s VM-Manager.Med andre ord er dette en mann som absolutt fortjener den ubeskyttede tittelen som Fantasy-ekspert!

Ole Kevin sitt lag:

Ekspertenes Fantasy-lag: Ole Kevin

Brighton-keeper er valgt basert på gode defensive tall i fjor, med nest færrest innslupne etter nyttår. I forsvar finner vi den populære backduoen Alexander-Arnold og Shaw. Jeg har også valgt Amartey grunnet prisen, og på bakgrunn av at Leicester har greie kamper fra begynnelsen av.

Har gått for benkeduoen Troost-Ekong og Omobamidele, mest på grunnlag av at de er den duoen til 8,5 som har størst sjanse for å spille. Jeg forventer ikke mange poeng av disse to, selv om de roterer fint med tanke på kampprogram.

Josh Brownhill er valgt på samme grunnlag, billigste i kategorien, og i pre-season har han til og med scoret to mål. På midtbanen ellers, så ønsket jeg opprinnelig å gå for Mane fremfor Fernandes, men finner ingen i prisklassen 7,5 eller mindre som appellerer mer enn Jota for øyeblikket.

Mye av laget mitt baserer seg derfor på at Manchester United og Liverpool starter bra. Fremme har jeg gått for Danny Ings ettersom Villa møter Watford, Newcastle og Brentford første tre, og da Watkins er noe mer usikker da han ble byttet ut i siste treningskamp med mulig muskelskade.

Toney er inne i laget ettersom han er involvert i mye av det som skjer fremover på banen i et Brentford som starter med greie kamper. Michail Antonio er valgt ettersom han er en av mine favoritter i ligaen for øyeblikket, og har også et høyt tak så lenge han holder seg skadefri. 

Kommentarer :

Iver:

Det sier seg selv at det er vanskelig å skulle dømme laget til en fantasy-spiller som har vært en del av Elite 64 og kan skilte med to topp 10 plasseringer i VM-Manager.

Ole Kevin tør å satse knallhardt på topplagene med best kampprogram i starten av sesongen. Dermed slipper han Chelseas knallharde start på PL-sesongen 21/22, Pep-Roulette og uforutsigbarheten i Arsenal og Tottenham. 

Umulig å ikke like tankegangen som ligger bak dette laget. En fin miks av sikre og litt mer spennende valg. 

Øyvind:

Liker triple-upen på både United og Liverpool, stor oppside til minimal risiko. Sitter med Sanchez selv også, men har en uggen følelse av at clean sheet-potensialet her synker en del med Ben White-salget. Uansett mange som sitter i samme båt dersom det skulle gå dårlig. Benkespillerne får nok alle spilletid, men er usikker på hvor mange clean sheets Watford og Norwich har potensiale til å holde, så det blir spennende å følge med på.

Ola:

Digger at du går høyt ut og kutter til beinet i forsvarsleddet bak TAA og Shaw! Det står det respekt av, men kan fort by på problemer om flere av billigspillerne viser seg å ikke starte. Faren for å sitte med 4 ”benkespillere” er derfor tilstede, noe som potensielt tapper laget for poeng. Å gå uten Man City-spillere er risikabelt, men forståelig. Skulle imidlertid likt å se f.eks. Mahrez i dette laget. Kan også bli antydning til trøbbel om du må kjøre for mange “sidelengs-bytter” i Man Utd eller Liverpool i starten, men det skal en del skader til før det skjer. Med andre ord, lite å være kritisk til her, kult lag!

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds