Ekspertenes signeringer til GW26

Med stadig nye hodepiner å bryne seg på i Fantasy Premier League kan det ikke være lenge til butikkene løper tomme for Paracet og Ibux. Likevel er det ikke mangel på tips eller råd, og det koker rett og slett over i flere amatørfora.

I en tid hvor det er lett å bli rådvill har flere eksperter uttalt seg om hva de mener er det beste tipset til den kommende runden, og flere av tipsene tar i betraktning at det kommer en vanskelig runde 29 om ikke altfor lenge.

Geoff Dance, kjent fra Fantasy Football Scout, har pekt seg ut Harry Kane (£11.1) som sin ønskede overgang til runde 26, og mener spissen kommer til å få tillit med kapteinbåndet av mange. I forsvar har han pekt seg ut Ruben Dias (£6.1) og Lucas Digne (£6.1), og begrunner sistnevnte med potensiell offensiv avkastning.

Karismatiske Sam Bonfield, kjent fra FPL Family, snuser på Aston Villa. For henne har det å gå uten Martinez (£5.3) i mål blitt mer og mer uutholdelig, så hennes sannsynlige overganger blir at hun signerer Martinez i mål, og inn med Ollie Watkins (£6.5) på topp.

Det er ikke ubegrunnet at flere kikker på Spurs og Aston Villa. De er nemlig to av tre lag som spiller dobbel runde 26, i tillegg til å spille kamp i runde 29. Fulham er det tredje laget.

Pranil Sheth, også kjent fra Fantasy Football Scout, skal investere i Everton. Calvert-Lewin (£7.6) og Bruno Fernandes (£11.6) burde være i alles handleliste, mener han, og legger til at han liker hvordan Kane (£11.1) sitt kampprogram ser ut.

Ben McNair har fullført i topp 5 000-sjiktet fem ganger, og peker på Watkins (£6.5) og Calvert-Lewin (£7.6) som bra spillere å hente poeng i. Den gode formen de har vist så langt denne sesongen gjør dobbelrundene de har mot henholdsvis Leeds og Sheffield United, og Southampton og West Brom særdeles interessante.

McNair påvirker dog at skadeproblemene Aston Villa brått måtte ta stilling til med Jack Grealish kan påvirke hvor mange baller som kommer Watkins’ vei.

Twitter-kjenning Ben Crabtree skiller seg ut fra mengden når han peker ut Kevin De Bruyne (£11.8) som en spiller man må vurdere i dette overgangsvinduet. På hans radar finner man også Harvey Barnes (£6.9) og Ricardo Pereira (£5.9).

Interessant med Pereira var at han spilte et hakk over Castagne i kampen mot Aston Villa, altså en HM-liknende posisjon. Her kan det ligge mål- og fantasypoeng.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds