Enorm interesse for King

I følge Sky sports skal hele 4 av topp 6-klubbene i England være interessert i nordmannen. I tillegg har flere toppklubber i utlandet fått øynene opp for Joshua King.

Bud fra Manchester United i Januar

På Deadline-day i januar skal Manchester united ha lagt inn et bud på rundt 200 millioner norske kroner for nordmannen.

Den britiske avisen The Telegraph skriver at Solskjær har prøvd å hente Joshua King til Manchester United. Noe som også stemte med informasjon TV 2 hadde tilgjengelig da.

Bournemouth avslo budet, som i følge TV 2 var på rundt 325 millioner kroner.

Kilder til TV 2 fortalte senere at Joshua King-interessen fra Manchester United kjølnet, og at klubben vurderte andre alternativer i stedet for nordmannen

De røde djevlene endte opp me då signere Odion Ighalo på lån. Ighalo har forlenget lånet ut sesongen, men ettersom han muligens drar tilbake igjen til Kina, kan Manchester United trenge forsterkingner/back-up på spissplassen.

Les også: King bytter agent – tyder på at noe kommer til å skje

Flere Premier League-klubber interessert

Everton skal allerede ha lagt inn et bud på rundt 150 millioner kroner, men Bournemouth vil ha nærmere 250 millioner kroner for nordmannen.

Newcastle, Everton og Brighton skal være klubbene som kan være villig til å strekke seg lengst for å sikre seg signaturen til Joshua King.

Kan bli lagkamerat med Mbappe og Neymar

I tillegg til enorm interesse fra Premier League-klubber, melder Sun Sport at både Roma og Lazio skal ha fått opp øynene for King.

Det mest overraskende ryktet, er at Paris Saint Germain også skal være interessert i nordmannen.

Om det skulle skje, vil det være et stort sjokk, men PSG har gjort lignende signeringer før da de signerte Choupo-Moting og Rico, etter at de rykket ned fra Premier League med hhv Stoke og Fulham.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds