Fantasy DGW22: Dette gjør ekspertene før fristen

Denne runden er det høy aktivitet hos ekspertene i fantasypanelet. Det byttes over en lav sko, og chippene flyr. Alle tre i fantasypanelet bruker Triple Captain, men velger to forskjellige kapteiner til dobbel “gameweeken”. 

Ole Kevins lag

Spiller ut: Cancelo, Almiron og Mitrovic
Spillere inn: White, Bruno og Gnonto

Ole Kevin har gjort det “forjækli” i ukene etter VM og har falt fra 129k til 639k, så noen endringer var etterlengtet. Til dobbelen bruker han en hit (-4 poeng) og tatt ut Cancelo, Almiron og Mitrovic og inn med White, Bruno og Gnonto.

TC på Rashford blir med 95% sikkerhet iverksatt ca 17.00 i ettermiddag. Han har en fin dobbel hjemme mot Palace og Leeds. Noe utover det kan jeg ikke styre.

Det kan jo hende Haaland får en fin dobbel senere, men sjansen er også stor at det havner i en dobbeltrunder hvor jeg heller vil benytte Bench Boost, Free Hit eller Wildcard.

Øyvinds lag

Spillere ut: Almiron & Martinelli
Spillere inn: Harrison & Sinisterra

Også Øyvind kjører Rashford som Triple Captain denne runden. Han fjør to bytter på laget og kjører på med Leeds-spillerne Harrison og Sinisterra på midtbanen.

Øyvind prioriterer Leeds-spillere denne runden fordi han har planlagt å bruke wildcard neste runden.

Fantasy DGW22: Dette gjør ekspertene før fristen

Ivers lag

Spillere ut: Kane & Pereira
Spillere inn: Harrison & Bamford

I likhet med Øyvind prioriterer Iver Leeds denne runden, og har byttet inn Harrison på midtbanen.

I tillegg til Harrison går Iver for Bamford på topp. For å få plass til Bamford måtte enten Kane eller Havertz ut. Valget falt på Kane som har en tøff kamp mot Manchester City denne runden.

Fantasy DGW22: Dette gjør ekspertene før fristen

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds