Fantasy GW18: Dette gjør ekspertene før fristen

Første runde etter VM-pausen ble en god runde for alle i fantasy-panelet. Selv med ulike kapteinsvalg og flere forskjellige valg, skilte det bare 2 poeng mellom beste og dårligste runde i “ekspert-ligaen”.

Denne runden er det en mann som får ekstra mye oppmerksomhet. Reece James måtte ut med skade forrige runge, og blir ikke spilleklar før om 3-4 uker. Det betyr enten bytter eller omrokkeringer på fantasylagene.

Ekspertene med tre forskjellige valg

Ole Kevin gjør ingen bytter på laget sitt, men endrer litt på benken nå som Reece James er skadet. I stedet for Chelsea-spilleren er det Andreas Pereira som starter denne runden. Ett ekstra bytte kan være gull verdt med dobbel GW i både runde 19 og runde 20

Øyvind har samme dilemma som Ole Kevin, men har valgt å erstatte James med lagkameraten Cucurella. Et veldig fornuftig valg med dobbel Gameweek i runde 19.

Både Øyvind og Ole Kevin står med Haaland som kaptein.Fantasy GW18: Dette gjør ekspertene før fristen

 

Iver går som altid mot strømmen, og har valgt å gi Salah fornyet tillit som kaptein på laget sitt. Også han må gjøre noe med Reece James. Til tross for at Pereira sitter klar på benken, ble konklusjonen at Perisic skal inn for James.

Perisic har dobbel i GW20, og spiller mot Aston Villa og Crystal Palace i GW18 og 19.


Fantasy GW18: Dette gjør ekspertene før fristen

 

Arsenal øyner ligagullet – vil hente disse to i januar

 

 

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds