Fantasy PL: Spillerne som må inn etter GW8

 

Til helgen er det duket for en ny runde med Fantasy, og nå skjer det en større endring i kampprogram for flere av lagene. Mange av lagene som nå har et svært pent kampprogram, har også spillerne som normalt leverer godt selv mot tøffere motstand. Vi har samlet en liste med spillere fra forskjellige lag som må vurderes til laget ditt de kommende rundene.

Arsenal

Ser vi utelukkende på program er Arsenal det laget som utvilsomt kommer best ut. The Gunners skal spille fire kamper hjemme på Emirates i løpet av de neste 6 rundene. Hjemmekampene er mot Bournemouth, Crystal Palace, Wolves og Southampton. Den første bortekampen er borte mot Sheffield United etter landslagspausen, deretter er de to hjemmekamper på rappen før Emery & co gjester King Power stadium i runde 12.

Til og med etter de kommende seks rundene er programet lovende: Norwich (A), Brighton (H), West Ham (B). Deretter venter et blodrødt program rundt juletider. Men før den tid skal det altså spilles 10 runder der Arsenal vil være store favoritter i samtlige kamper. Unntak er kanskje kampen mot Leicester.

Hvem bør inn?

AUBAMEYANG(11.0m): uten tvil den første man bør vurdere å få inn på laget. Spissen leverer poeng runde etter runde, og kommer til å ha flere “double-digit” runder i løpet av de kommende ti rundene. Nest mest poeng av spissene i år, og står fremdeles støpt fast på 11 millioner. KJØP!

LACAZETTE (9.3m): Et solid alternativ til Aubameyang om man ikke har nok penger til å få inn Auba. Lacazette er tilbake etter landslagspausen. Franskmannen har vært svært god de få minuttene han har spilt denne sesongen. 14 poeng på 145 minutter sier sitt. Er han frisk og fit etter ankelskade, kommer dette til å bli en god periode for Laca.

PEPE(9.3m): Premier League dårligste spiller i runden som var, men har vist lovende takter i andre kamper, og var spesielt god i kampene der han spilte sammen med Auba og Laca. Ser ut som den nysignerte ivorianeren er blottet selvtillit for øyeblikket. Har til gode å ha ett rent treff på ballen denne sesongen, men kommer det kan godfølelesen være tilbake, og poengene vil komme om han fortsetter å få spille. Kanskje litt dyr, men bør vurderes om en runde eller to.

Den største fordelen med Arsenal-spillerne er at svært få har noen av de på laget sitt. Aubameyang har klart størst eierandel, med 25%. Pépé har bare 3% eierandel, mens Lacazette bare har 1,5%(pga skade). Leverer de to sistnevte bra med poeng, kan det medføre et solid byks på overall-rankingen.

Chelsea:

Fem overkommelige kamper står for tur, og Chelsea viser styrke fremover i banen. Særlig to navn har utmerket seg, og er allerede i mange lag.

Mason Mount – Midtbanejuvelen koster bare 6.7m og har levert 4 målpoeng så langt denne sesongen. En billig spiller som bør være i de aller fleste lag de kommende fem rundene

Tammy Abraham – De to siste rundene har vært frustrerende for Abraham-eiere. Abraham har sløst med sjansene og har blanket to runder på rad. Det kommer dog etter at spissen leverte 40 poeng på tre runder (13 – 13 -14). Koster for øyeblikket 7.6, og er eid av nesten 40%. Wilson, Vardy og Pukki er alle i samme prisklasse.

Vardy og Wilson er bedre “diffs” for øyeblikket. Begge med eierandel på rundt 10%. Vurderer du Vardy bør du vente til etter Liverpool-kampen.

Fikayo Tomori – En billig vei inn i Chelsea-forsvaret. Til 4.6 millioner er Tomori absolutt en aktuell spiller. Problemet er at det foreløpig er få smultringer å spore for Chelsea.

Leicester:

Det er hovedsakelig tre spillere på Leicester som er spennende. Muligens fire om man legger godviljen til.

I forsvar står valget mellom svært populære Soyuncu og bonusmagneter Pereira. Pereira er forsvarsspilleren med mest poeng så langt denne sesongen. To CS, to mål og fem bonuspoeng har sørget for en poengfangst som forsvarer prisen til portugiseren.

Pereira er på mange måter en diff, men Soyuncu vil få mange av de samme poengene. Begge har lav eierandel, og kan bidra til at laget ditt klatrer oppover på listene ila de kommende rundene. Spørsmålet er om Pereira er verdt 1.5 millioner mer enn tyrkeren. Til nå har de 1.5 millionene gitt 14 poeng mer om man hadde valgt Ricardo Pereira.

Jamie Vardy – Oktober og November blir Vardy-Party. Leicester-spissen har et fantastisk program i vente, og er en av de som har levert best til nå denne sesongen. Etter kampen mot Liverpool kommer ni kamper mot bunnlag og middelshavsfarere, samt en kamp mot et Arsenal-lag som sliter defensivt. Vi anbefaler to Leicester-spillere, og da hovedsaklig Vardy + en av forsvarsspillerne til Leicester. Har du et solid angrep, kan du eventuelt gå for James Maddison på midtbanen.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds