Haaland Fantasy

Fantasy Premier League: Nesten alle har Haaland på laget

Bare et par dager etter at årets utgave av Fantasy Premier League ble lansert, har over 1 million registrert sitt lag. Haaland har fått en prislapp på hele 14 millioner på Fantasy Premier League i år, uten at det virker avskrekkende på managerne.

I skrivende stund har 84% valgt Haaland på sitt fantasy-lag. Til sammenligning har Harry Kane, som koster 1,5 millioner mindre på spillet, bare blitt valgt av 17,3% så langt.

Haalands xGI var 31 forrige sesong, mens Kanes xGi var 24,95. I forhold til antall mål scoret overpresterte begge med andre ord omtrent likt.

Forrige sesong endte nordmannen sesongen med 36 scoringer og 9 målgivende pasninger (fantasy-assists). Det skilte bare 9 poeng mellom Harry Kane og Erling Haaland i 22/23-sesongen, og den kommende sesongen skiller det hele 1,5 millioner i pris. Skal prislappen forsvares i 23/24-sesongen, bør Haaland levere tett opp mot de samme tallene den kommende sesongen.

Hvem bør man velge av Haaland og Kane den kommende sesongen? Kanskje bør man ha begge på laget? Det blir et tema i oppladningen til den kommende fantasysesongen. Les fantasytips og artikler på PLNORGE i sommer.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds