Fantasy-redaksjonens lag før runde 14

Med Haaland tvilsom setter hele trekløveret sin lit til Mohamed Salah. Dette gjør fantasyredaksjonen før runde 14.:

Ole Kevins lag

Ole Kevin jobber seg sakte men sikkert oppover mot topp 100k, med 768 poeng til nå. Da Pep er såpass vag rundt situasjonen til Haaland velger også han å cappe Salah denne runden. Ben Mee hadde nok gledet seg til å få sjansen hjemme mot Wolves, men forsvarsrekka til unge Rodberg er såpass sterk at Mee blir henvist til benken.

Fantasy-redaksjonens lag før runde 14

Øyvinds lag

Øyvind er inne i en svært god periode, og avsluttet forrige runde med 63 solide poeng. Pilene har vært grønne syv runder på rad, som har medført at han har klatret fra en overall rank på 4 mill, til rundt 750k før den kommende runden.

Denne runden gjør han to bytter på laget. Formspillerne Eze og Schar byttes ut til fordel for Almiron og Ben White. Dermed blir Øyvind litt mindre avhengig av at Newcastle holder nullen, men sverger fortsatt til tre Newcastle-spillere.

Haaland, Kane og Salah er alle gode kapteinsemner denne runden, men med usikkerheten rundt Haaland velger han å gå for Salah som kaptein.

Fantasy-redaksjonens lag før runde 14

Ivers lag

Sistemann ut i ilden er Iver, foreløpig (og stort sett alltid) Lantern Rouge i “ekspertligaen”.

I likhet med de to andre er det Salah som får kapteinsbindet. Byttet denne runden ble brukt til å få inn Phil Foden for Wilfred Zaha.

Alle ekspertene har Trippier, Salah og Haaland på laget sitt denne runden, og går for Salah som kaptein.

Fantasy-redaksjonens lag før runde 14

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds