Fantasy runde 2 – Spillerne du bør bytte inn

Mens noen svevde på kapteinsvalget sitt i runde 1, fikk andre seg en skikkelig knekk.

Selv om det gikk skeis forrige runde, er det viktig å huske på at det gjenstår 37 runder av årets sesong. Det er langt igjen til mål og ingen grunn til å gi opp etter bare en runde.

Felles for alle er at det kan byttes på laget før runde 2 starter, og sannsynligvis kommer mange til å bruke mer enn bare ett bytte. Mange svir av Wildcardet, mens andre nøyer seg med en “hit” eller to.

Her er våre anbefalte spillere til runde 2 av Fantasy Premier League

Aubameyang (12.0m)

Dyr, god og solid. Tre ord som beskriver Arsenals kaptein veldig godt. Pierre Emerick Aubameyang koster 12 millioner, men er absoutt verdt pengene. Den kommende runden er Auba mannen du MÅ ha på laget ditt.

Litt av problemet med Aubameyang, er at vi samtidig anbefaler at du bytter ut Gaboneseren etter den kommende runde. Arsenal har fem tøffe kamper i vente og pengene bør anvendes på en bedre måte fra runde 3 til runde 7.

Har du Aubameyang på laget den kommende runde, bør han også få kapteinsbindet.

Martial (9.0)

Martial er vårt 1.valg fra Manchester United, men Marcus Rashford og Bruno Fernandes bør også være alternativer om du har plass og penger på midtbanen.

Begge kan sannsynligvis forsvare prisen sin i løpet av sesongen. Vi tror Rashford er den som kan gi flest poeng per million denne sesongen. Velger du “rash” åpner det også dørene for flere Liverpool og Manchester City-spillere på laget.

Rashford V Fernandes Fantasy Premier League)

KDB og Raheem Sterling

Raheem Sterling (11.5) eller Kevin de Bruyne (11.5)?

Begge er blant de tryggeste valgene i den mye omtalte «Pep-rouletten».

Dersom Kevin De Bruyne fortsatt er på straffer, noe han trolig gjør, virker han akkurat nå som det beste valget.

Sergio Agüero er ikke tilbake fra skade før om to  måneder, noe som øker sjansen for dette. Her manglet for øvrig også Bernardo Silva og Aymeric Laporte.

Om Sterling blir litt mer effektiv foran mål, er det ikke mye som skal til før engelskmannen blir spilleren som tar flest poeng den kommende sesongen.

Akkurat nå er Sterling eid av bare 4.9%, noe som gir enorm oppside om han skulle levere varene i GW2.

Kevin De Bruyne er det sikre valget på Fantasy, men Sterling er nesten like solid og er en superdiff md dagens eierandel.

Fantasy runde 2 - Spillerne du bør bytte inn
Kilde – Opta og VG

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds