FANTASY-TIPS : 3 høyaktuelle angrepsspillere

Landslags-oppholdet har gitt oss fpl-nerder en sårt tiltrengt pustepause. Vi kan likevel ikke hvile på laurbærene da prisene går opp ned som en jojo.

I skrivende stund er det en knapp uke til neste FPL. Jeg skal i denne artikkelen prøve å gi deg noen retningslinjer på hvilke angreps-spillere du kan vurdere inn mot den kommende runden.

Den første jeg mener du burde få på er Aleksandar Mitrovic. Merkelig nok har en sunket fra 7.0 til 6.9 i løpet av landslagspausen.

Dette er for meg helt uforståelig. Mitrovic har scoret hele 5 mål ittil i år. Han har avfyrt hele 34 skudd– noe som er tredje mest i hele Premier League. Formen ser også ut til å være vedvarende, da han scoret to mål for Serbia mot Montenegro. Programmet til Fulham er grønnere enn draktene til Boston Celtics – Cardiff, Bournemouth og Huddersfield i de tre neste kampene.

Har du ikke den serbiske tanken i laget ditt, så anbefaler jeg på det sterkeste at du rydder plass– dette lukter poeng!

Den andre anbefalingen er LACAZETTE. Ulempen er at han er i en litt vrien prisklasse– 9 millioner, men oppsiden er desto større etter min mening. Han spiller på et antatt topp 6 lag, og ser spikra ut i første-elleveren. Han har produsert hele 4 mål og 2 målgivende så langt. Det ser virkelig ut som ham har funnet seg til rette i Unai Emery sitt system.

Programmet til Arsenal er heller ikke super vanskelig (Leicester, Palace, Liverpool og West Ham).

Siste mann i ilden er Jamie Vardy. Føler dette er en spiller som alltid blir undervurdert. Han er talismanene på dette Leicester laget, og han er på straffer. Ser man på xG statistikken kan lese at han har fått dårlig betalt ut ifra sjansene han har skapt. ( 3 mål med en xG på 3.60). Supplerer vi med mer konkrete data så ser vi at Vardy virkelig er en mann å se opp for. De siste fire rundene er det bare Kane og Aguero som har avfyrt flere skudd.

Programmet til Leicester er også meget fristende. ( Arsenal, West Ham, Cardiff og Burnley). Den kanskje største oppsiden til Vardy er du kan ha han uavhengig av program: Liverpool– 7 mål på 8 kamper Arsenal– 6 mål på 7 kamper. Man City– 5 mål på 10 kamper Man utd– 5 mål på 9 kamper

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds