FANTASY-TIPS: Midtbanespillere

Vi så i forrige artikkel på noen heite alternativer på spissplassen. I dag skal vi bevege oss ned et ledd, og drodle litt rundt tre gode midtbane-alternativ for de kommende ukene. En klok kvinne sa en gang: det nytter ikke å jage forrige ukes poeng. Vi skal derfor se inn i fpl-spåkulen, for å se hvilke spille som kan plukke mye poeng fremover.

Før vi kaster oss rundt, så burde alle lag inneholde Eden Hazard og en av Lfc-gutta (Mane eller Salah). Dette er såpass åpenbart at vi ikke skal gå nærmere inn på det.

Tre tips

Raheem Sterling 11.1 m

nintchdbpict000368401644.jpgDette er sikkert ganske logisk for mange, men faktumet er at den fotrappe angrepsspilleren har en eierandel på 5.4 %! Det kan virke uforståelig når han spiller fast på ligaens beste lag.
Han har produsert fire mål og to målgivende hittil. Han har også en fin skuddstatistikk– 10 skudd på mål sålangt– noe som er åttende best i Premier League. Ser man på varmekartet til Sterling, vil vi se at han oppholder seg mye innenfor motstanderens 16 meter. Tar man med betraktningen at han har prestert målpoeng over lang tid, og formen han er i, så har vi et meget fristene fpl-alternativ.

For mange ebber det nok ut i et dilemma mellom han og Aguero. Med tanke på Aguero sin tendens til å bli byttet av etter 60 minutter spilt, så kan man innvende at Sterling er et vel så godt valg. Spørsmålet er bare om man tør å «sjanse» med den skyhøye eierandelen til argentineren.

Felipe Anderson 6.8

En som virkelig kan seile opp som en saftig differensial over de de neste rundene. West Ham har én tøff kamp til helgen, før det fine programmet starter. (Leicester, Burnley og Huddersfield). Med tanke på West ham sin gryende form, kan man fint vurdere å ta inn en av spillerne på laget. Mange vil nok se mot Arnautovic. Men her lyser det skadefaren lang vei, så vi holder oss unna. Felipe Anderson blir dermed vår vei inn. Den driblesterke brasilianeren har virkelig funnet seg til rett på balløya, og er den midtaben so har skapt 5 flest sjanser. Han passerer også den famøse øyetesten, da han har sett , eget pigg ut i det siste. Vi tror rett og slett Felipe Anderson er et godt, og ikke minst, spennende valg på fantasy premier League.

 Maddison 7.0

Siste mann ut er ikke et særlig spenstig valg, men Maddison til 7 mill er et godt og trygt valg. Det er ofte oppskriften på suksess i fpl, nemlig å spille trygt. Maddison er sammen med Vardy talismanen i Leicester-angrepet. Han er på dødballer og blir ofte spilt opp i mellomrommet, der han får utnyttet kreativiteten sin. Kampprogrammet er meget fint (Arsenal, West Ham, Cardiff og Burnley). Personlig, så er han neste mann som skal inn på laget, og det kan være en god idè for flere. Klarer man å la være?

fred-maddison

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds