Fantasy-tips til Gameweek 2

Fantasy Premier League

 

Det store dilemmaet denne runden er Salah v Sterling. Flere spillere viste seg som potensielle røverkjøp den første runden, men det er enda for tidlig å konkludere med noe som helst. Vi anbefaler alle å spare på byttene før runde 2, med mindre det virkelig haster med å kaste en spiller på dør (eks Alisson og Ozil). Det eneste tipset vi har med tanke på bytter, er at du bør avvente byttet og heller spare det til neste runde. Med to bytter før runde 3 får man litt mer spillerom, og får muligheten til å gjøre større endringer på laget.

Statistikk fra runde 1

Skudd innenfor 16-meteren:
6 skudd – Kane
4 skudd – Aubameyang, Barnes, Sterling og Firmino

Sjanser skapt:
5 – Pedro
4 – Mahrez, Pogba, Mount og Rose

Skudd i mot innenfor 16-meteren:
17 – Aston Villa
11 – Norwich
10 – West Ham
9 – Manchester United
8 – Liverpool
8 – Southampton

Store sjanser i mot:
5 – West Ham
4 – Aston Villa og Bournemouth
3 – Chelsea og Norwich

Prisøkning 
Anthony Martial – 7.5 → 7.6
Marcus Rashford – 8.5 → 8.6
Raheem Sterling – 12.0 → 12.1
Ederson – 6.0 → 6.1

Prisnedgang 
Mesut Özil – 7.5 → 7.4
Alisson – 6.0 → 5.9
Joel Matip – 5.5 → 5.4
Sead Kolasinac – 5.5 → 5.4

Tips til Gameweek 2

Raheem Sterling var i en klasse for seg selv forrige runde. Tre mål og tre bonuspoeng og ett poeng for å holde nullen sørget for hele 20 poeng den første runden. De som valgte å sette kapteinsbindet ( rundt 5% ) fikk med andre ord svært godt betalt.

Selv om det nå er Tottenham som står for tur, kan Manchester City også dominere den kampen. City er store favoritter hjemme mot spurs, og står foreløpig til rundt 1.40 i odds hos de fleste bookmakere. Sterling har, i følge oddsen til spillselskapene, rundt 50% sjanse for å finne veien til nettmaskene.

Raheem-Sterling-Manchester-City-1

 

Mohamed Salah

Statistikk fra kampen mot Norwich viser forventet målpoeng på litt over 0.5. Med andre ord kan man si at Salah leverte langt flere poeng enn man kunne forvente. Tallene er også bare en tredjedel av det Sterling leverte mot West Ham.

Vi anbefaler å stå med Salah den kommende runden, men tror at Mane etterhvert kan vise seg å være et bedre alternativ denne sesongen.

Ukas Kapteinsvalg

Det klare kapteinsvalget denne runden er Aubameyang som spiller hjemme mot Burnley. Av alle spillere, er han den med lavest odds på å score mål i runde 2.

Står valget mellom Sterling og Salah blir valget litt vanskeligere. Salah spilte 120 minutter på onsdag i supercup-finalen mot Chelsea. Sterling har i motsetning til Salah fått hvile hele uken, og er fit for fight til kampen mot Tottenham.
Må velge mellom Sterling og Salah, holder vi en liten knapp på sistnevnte. Salah tåler å spille mye, og møter tross alt Southampton.

 

#GW2 sannsynlighet for at spiller scorer minst ett mål (Basert på odds fra bookmaker) 

Auba – 60%
Aguero – 55%
Laca, Salah, Sterling og  Jesus – 50%
Pepe, Mane og Origi – 45%
Kean, Pukki, Richarlison, Firmino, Abraham, Wilson og Maupay – 40%

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Midtbanemysteriet

McTominay og Fred? Hva med Pogba og Matic? Eller Donny van de Beek? Hvordan skal midtbanen til Manchester United se ut? Spørsmålene er mange for Ole Gunnar Solskjær.

Hvordan vinne i Pep-Roulette

Den regjerende seriemesteren fra i fjor har vist strålende form så langt i årets sesong, og har vist seg å fremdeles være giftige fremover, samtidig

Les videre

Siste Nyheter

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Gode og dårlige nyheter

Fredagens pressekonferanse brakte både gode og dårlige nyheter for Manchester United-fansen.