Fantasytips – Disse spillerne bør du få inn nå

Kampprogram og form begynner å snu til det positive for noen, og til det verre for andre. Vi tar en nærmere titt på hvilke spillere du bør ta inn på fantasy nå, og hvilke som kanskje må ut for å gjøre plass.

Hør rundens fantasy-podcast her: 

Inn med Newcastle-forsvar

Newcastle har fått en noe trå start, men dette var også å forvente med det kampprogrammet de fikk tildelt i de første 4 kampene. Nå har de svart med 2 clean sheets på én uke, kanskje spesielt imponerende borte på San Siro, og Newcastle ser plutselig atter ut som et av ligaens tryggeste forsvar.

Har du råd til Trippier (6.5) er det han som har mest potensiale i begge ender av banen, men det er også vanskelig å overse prislappen til Sven Botman (4.5).

Må Salah inn?

Mo Salah (12.5) viser nok en gang at han er en av de stødigste poengplukkerne på fpl. Etter at Mbeumo blanket sist er Salah faktisk den eneste med returns (målpoeng eller clean sheet) i samtlige kamper så langt. Det har riktignok ikke blitt de enorme poengsummene til nå, men med penere kampprogram rett rundt hjørnet aner vi vel en monsterrunde i emning snart. Tenker du wildcard snart bør Salah være med, og dersom du skal ha ham inn på annet vis bør du begynne å gjøre transfers som frigjør midler.

Jackson ferdig, Alvarez inn

Nå har folk begynt å miste tålmodigheten med mannen som har 3.9 forventede målpoeng, men bare 1 mål å skilte med så langt. Det er lett å se at det går innpå hovedpersonen selv også, for i frustrasjonen har Nicolas Jackson (7.0) dessuten klart å sanke med seg 4 gule kort. Det betyr at han er ett kort unna karantene, og snart snur også programmet til det verre for et allerede formsvakt Chelsea-lag.

Heldigvis har vi fått en perfekt erstatter for senegaleseren i Julian Alvarez (6.9). Han har startet samtlige kamper for City til nå, og så lenge KDB er ute ser det ut til at dette kan fortsette i lang tid fremover.

Ukas langskudd

Dersom du uansett trenger å frigjøre penger, f eks til et fremtidig Salah-kjøp, kan vi kanskje friste med en Luton-forsvarer til 4.0? Luton har riktignok ikke akkurat herjet i Premier League til nå, men neste helg spilles det dobbelrunde mot de to nest dårligste lagene i ligaen – Everton og Burnley. Hvis Luton skal ha noe som helst håp for å holde seg i ligaen MÅ de få med seg noe i slike kamper, og Bell og Andersen (begge 4.0) ser ut som to av de første navnene på blokka til Rob Edwards. Samtidig kommer det tøffe kamper for populære valg som Udogie og Estupinian, noe som gjør at disse kan benkes for én enkelt GW.

Vi kan også nevne Carlton Morris (5.5) på topp, dersom du tenker at Alvarez-toget har gått allerede, men undertegnede er uenig i den prioriteringen.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds