Fantasytips Gameweek 4: Spillerne du bør bytte inn nå

Vi gjentar noen anbefalinger fra forrige uke. Her er seks spillere du bør vurdere å bytte inn nå.

Chelsea-spillere

Fantasytips Gameweek 4: Spillerne du bør bytte inn nå
Ikke bytt inn Gusto nå!

Vi nevnte Chilwell, Gusto, Streling og Jackson forrige uke, og gjentar samme anbefaling denne runden. Gusto-toget har gått, og bør ikke byttes inn med mindre man planlegger wildcard i gameweek 5/6. Gusto har levert som James-vikar, men etter landslagspausen er kapteinen trolig tilbake fra skade.

Hvem du velger av Jackson, Sterling og Chilwell, er selvsagt avhengig av hvordan laget ditt ser ut og muligheter du har til å få inn de forskjellige spillerne i Chelsea. 

Vi anbefaler 2-3 fra Chelsea til gameweek 4.

Phil Foden

Bør være tilbake fra start denne runden, etter at han ble benket på grunn av magetrøbbel forrige helg. Fulham med midtukekamp skal på tur til Etihad, det kan bli stygt. 

Fulham har sluppet til enormt med sjanser de tre første kampene, og har totalt xGA på 9,3 så langt denne sesongen. xGA per kamp på over 3 mot Everton, Brentford og Arsenal lover dårlig når Etihad er neste stopp. 

Her bør kjøre inn det man kan av City-spillere, og Foden har vært Citys klart beste spiller så langt denne sesongen. Haaland og Foden er de to beste valgene fra City, og Kyle Walker ser ut som beste alternativ til å fylle den sist City-plassen – om man skal ha 3 fra Manchester City. 

Også Julian Alvarez er også aktuell, særlig for dem som fortsatt har Joao Pedro på laget.

James Maddison 

Nærmere 800.000 managere har byttet inn Maddison før Gameweek 4, og det med god grunn.

Maddison har fått en kjempestart på Tottenham-karrieren, og er helt sentral i alt laget foretar seg offensivt. 19 målpoeng i fjor på et forferdelig Leicester-lag og 23 målpoeng sesongen før.  Imponerende tall for en spiller som snitter på rundt 2500 spilleminutter per sesong.

Ett mål, to målgivende og 22 fantasypoeng er fasit etter tre kamper i Tottenham-drakt. Nå venter to lettere kamper mot Burnley og Sheffield United, før to tøffere kamper mot Arsenal og Liverpool.

Enten må Maddison inn nå, eller så venter man til Gameweek 8 og bortekamp mot nyopprykkede Luton. 

Jarrod Bowen 

Bowen er kanskje den beste diffen til gameweek 4. Luton ser ut som en klinkeklar jumbokandidat denne sesongen, og har sluppet til enormt med sjanser de to første kampene.

Bare Fulham har sluppet til mer, men har til gjengjeld spilt. Måler vi per kamp har Luton sluppet til klart flest sjanser, med nærmere 3,89 mål i mot per kamp (målt i xGA). Luton har med andre ord sluppet inn ett mål mindre enn forventet basert på sjanser i mot. Til sammenligning har Fulham 3,10 xGA per kamp, mens Burnley og Brighton er nummer 3 og 4 på listen med hhv 2,62 xGA og 2,51xGA

Det er verdt å nevne at Luton spiller sin første hjemmekamp for sesongen. Uansett er Bowen en fin diff mot ett av de svakere lagene i Premier League denne sesongen. 

Verdt et forsøk om det ikke brenner andre steder i laget ditt. Det samme gjelder lagkamerat Antonio (6.1m) som har fått en god start på sesongen. 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds