Fantasytips: Tre spillere bør du få inn NÅ

Mohamed Salah

Den egyptiske kongen fortsetter å levere. Han er den eneste spilleren i ligaen som har levert målpoeng i hver eneste runde til nå, og viser seg med det verdig den stive prislappen.

Det som imidlertid gjør det spesielt aktuelt å få ham inn nå er kampprogrammet. Samtidig som Liverpool sitt kampprogram løsner (tot, bri, EVE, NFO, lut) blir Haaland sitt program vesentlig tøffere.

Det er selvfølgelig fortsatt mulig å cappe Haaland hver runde, men det å i alle fall ha et alternativ til Haaland føles trygt.

Timingen er også ideell fordi Bukayo Saka ser ut til å miste den eneste “enkle” kampen for Arsenal på en stund.

Kieran Trippier

Mange Fantasy-spillere fikk sjokk da de så årets prislapp på Kieran Trippier, men forrige gameweek viser han virkelig hvorfor kiloprisen er litt stiv for silkefoten fra Bury.

Per nå er han den eneste som ser ut som en garantist for målpoeng både fremover og bakover i banen, og når Burnley gjester St James park kan han igjen bli en livsfarlig mann å gå uten.

Har du litt spenn til overs i forsvar er dette mannen du skal gå for. Perfekt erstatter for Ben Chilwell.

Carlton Morris

Har du mistet troen på at Nicolas Jackson scorer denne uka?

Det har du god grunn til, han er nemlig suspendert. Hvis du vil frigjøre litt midler og samtidig skaffe deg ukas kanskje viktigste DGW-mann, er det straffeskytter Morris fra Luton du skal ta inn.

Det er riktignok litt lapskaus offensivt for Luton, men mot Everton og Burnley MÅ det da gå an å score et par mål? Også er’e jo litt artig å få inn en spiller med dobbelrunde og da… (hilsen Shane Duffy, Emmanuel Dennis m.fl)

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds