Fem dilemmaer før GW 11

Fantasy-panelet har sett nærmere på fem dilemmaer før den kommende FPL-runden. Dommen til de tre fantasy-ekspertene kan du lese her:

1. Chilwell eller James? …eller kanskje begge?

Ola:

Her kommer det nok litt an på hva du sitter med fra før. Jeg har per nå ingen av disse, men er fryktelig sugen på begge to!

Problemet er at jeg allerede sitter med Rudiger, og 3 Chelsea-forsvarere blir litt i meste laget. Går nok for en av dem før helga, og det kan se ut til at det blir James. men, fremdeles svært usikker.

Ole Kevin:

Her hadde jeg gått Reece James. I periodene han har vært skadefri har hans underliggende utmerket. Eksempelvis de to siste kampene har han skapt flest sjanser, og har hatt tredje flest avslutninger av forsvarerne i ligaen.

Jeg orker rett og slett ikke rotasjonen Chilwell med Alonso, spesielt om det ender opp med at Chilwell blir benket i de enklere kampene.

Øyvind:

Begge! Chilwell er nok tryggest i laget men med formen til James blir han vanskelig å benke. Selv har jeg Chilwell og Rudiger, men alle kombinasjoner av de tre kan jeg gå god for. 

2. Jobber du for å få inn Ronaldo igjen?

Ola:

Ja! Få andre spillere kan sies å være kredible kapteinsalternativer til Salah, så Ronaldo er definitivt en del av fremtidsplanene.

Det er minst 20 mål igjen i den evigunge portugiseren, de vil jeg gjerne ha uttelling på. Vil gjerne ha han til GW12, men mulig jeg venter til de er ferdige med Chelsea og Arsenal, og får han inn før GW16. 

Ole Kevin:

Byttet han nettopp ut, og stoler ikke på United for øyeblikket. Blir vurdert igjen når kampprogrammet hans blir lettere.

Øyvind:

Nei. Det handler mest om at spissene mine er veldig billige, så en innhenting av en premium angriper ville koste mer innsats en jeg tror det er verdt akkurat nå. 

 

3. Med Conte som ny Tottenham-trener, investerer du allerede nå? dersom ja, hvem går du for?

Ola:

Må si jeg er fristet av Son, som jeg tror kan bli virkelig god som spiss i et Conte-lag. Eneste problemet er at jeg har vanskeligheter med å få han inn med det første, hopper nok ikke på dette toget fra start. Kane kan jo fort finne seg selv igjen, men han har vært skremmende dårlig så langt, så den sitter langt inne.

Ole Kevin:

Har stor tro på Conte, men tar nok et par runder før jeg investerer i noen assets derfra. Men når man ser kampprogrammet til Tottenham så kan det hende jeg henter Son om et par kamper.

Øyvind:

Brant meg tidlig på Spurs-forsvaret etter den flotte starten, så tør ikke friskmeldt dem helt. Men holder alltids et halvt øye på vingbacker i et Conte-lag

4. Jimenez eller Hwang? 

Ola:

Sitter med Jimenez nå, og er greit fornøyd med det. Men, dersom jeg kommer i en pengeknipe, vil Hwang fort bli et billigere alternativ. Ser fremdeles Jimenez som et tryggere valg, men det er lite som skiller de to for meg akkurat nå. 

Ole Kevin:

Har allerede Jimenez. Det er helt ok. Men hadde jeg hatt valget nå hadde jeg gått for Hwang ettersom han er ca 2.0 millioner billigere, og vil si de er jevngode når det gjelder å levere målpoeng.

Øyvind:

Hwang ser ut som bedre verdi. Jimenez er dessuten en lagspiller som fort kan komme til å være nest sist på flere Hwang-scoringer. 

5. Gallagher eller Smith-Rowe?

Ola:

Begge virker å være kjempegode alternativer, og kommer ut ganske likt på antall poeng så langt i sesongen.

Likevel sier både magefølelsen, øyetesten og underliggende tall meg at Gallagher er det beste valget av disse. Han har også bedre kamper på lengre sikt, så da blir ikke valget vanskelig.

Skal sies at dersom det blir aktuelt med to midtbanespillere i dette prissegmentet for å f.eks. finansiere å hente inn Ronaldo igjen, er det ingenting i veien for å gå med begge to. 

Ole Kevin:

Byttet nylig også ut Gallagher. Liker han, men skulle absolutt få inn Foden. Men står valget mellom disse to hadde jeg allikevel valgt å få Gallagher inn igjen. 

Øyvind:

Ukas tøffeste dilemma, da det er dødt løp på nesten alle underliggende stats her. Magefølelsen sier Smith-Rowe, men er også fullt mulig å rullere to såpass billige midtbanespillere.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds