Fem FPL-feil du bør unngå når sesongen starter

 

 

 1. Skiller ikke mellom ‘fantasyspillere og ‘vanlige’ spillere.

  Det en bør unngå er å velge de spillerne som er veldig god, men nesten ikke får noe fpl-poeng. Et godt eksempel kan være N’golo Kante. Kante er en spiller som spiller defensivt i banen og får nesten ikke offensive poeng. Han får også en del gule kort, noe du får minuspoeng for i spillet. Andre spillere som har samme oppgave og som spiller i samme posisjon, og som en kanskje bør styre unna, er Lucas Torreira (Arsenal), Granit Xhaka (Arsenal), Nemanja Matic (Man.Utd) og Fernandinho (Man.City). Dette er bare noen av dem, men slike spillere bør en prøve å unngå å ha i fpl-laget sitt.

 2. Død benk
  Det som mange brenner seg på er at de plukker ut en god startellever, men har spillere på benken som ikke spiller. Det kan lønne seg å ha spillere på benken som spiller. Det vil alltid skje at en spiller du har i startelleveren ikke spiller. Da vil den første på benken automatisk komme inn på laget. Om det er en spiller som ikke spiller vil han få 0 poeng. Så det kan lønne seg å gjøre god research og plukke ut spillere som faktisk starter.
 3. Stoler for mye på «Eksperter»
  Det finnes mange ‘eksperter’ der ute i fantasymiljøet, og det er mange som har sterke meninger. De meningene går oftest på hvilke spillere en bør ha på sitt lag. Noen av de meningene er fornuftige og som en bør ta til seg mens andre meninger kanskje ikke er det. Du må ha troen på deg selv og plukke ut de du mener komme til å få mange poeng i kampene som kommer. Gjør det samme når det kommer til kapteinsvalg. Ikke alltid hør på andre, ha troen på den spilleren du tror kommer til å ta mange poeng å gå for det.
 4. Glemme tidsfristen
  Noe mange brenner seg på er å glemme tidsfristen. Tidsfristen bruker som regel å være kl. 12.30 lørdag. Men, det kommer an på om det er fredagskamp eller ikke. Det som kan være en fast regel er å ha på alarm på mobilen kl. 19.00 fredagskvelden. Da kan en gå gjennom laget sitt å gjøre endringer om en mener det er fornuftig. Det kjedeligste som fins, er å glemme tidsfristen og man ser at man burde ha byttet kaptein eller gjort et bytte eller to. Det kan straffe seg i det lange løp. Så husk alltid å sjekk laget ditt i god tid før tidsfristen.
 5. Du tar ikke hensyn til kampprogram

  Man bør se på terminlisten og finne ut hvilke lag som har gode og dårlige program. Du slenger ikke på 3 spillere fra West Ham fordi de møter Sheffield Utd i første kamp, når de møter tre lag fra topp 6 i kampene etter. En tommelfingerregel kan være å se 4-5 kamper frem i tid, å ta ut laget deretter. Husk at Fantasy ikke er en sprint, men et maraton som varer i 38 runder.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds