Liverpool overganger i januar

Fem spillere Liverpool kan signere i januar

 Sofyan Amrabat er en populær mann om dagenTottenham, Chelsea, Liverpool, West Ham, Newcastle og Atletico Madrid har alle fått med seg prestasjonene til Amrabat i årets Fotball-VM. I følge The Daily Mail er Amrabat “topp prioritet” for Liverpool i Januar, sammen med Jude Bellingham.

Jude Bellingham – Borussia Dortmunds midtbanejuvel skal være øverst på Liverpools ønskeliste. Det er lite sannsynlig at overgangen skjer allerede i januar, men Liverpool har planer om å gjøre et fremstøt på den engelske unggutten til sommeren. (Sky Sports)

Youssoufa Moukoko – Chelsea, Manchester United og Liverpool er alle interesserte i Borussia Dortmunds Moukoko, men for å lokke Moukoko til England må klubbene kunne garantere spilletid. (The Times).

Chris Rigg – Liverpool, Everton og Newcastle skal alle være interessert i å signere Sunderland-spiller Rigg, som i følge Daily Star er “den neste Jordan Henderson”.

Enzo Fernandez – Flere klubber vil ha signaturen til den ferske verdensmesteren. I følge ryktene kan Benfica-gutten tenke seg en overgang til Liverpool fremfor de andre alternativene (The Mirror).

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds