Fiasko på overgangsmarkedet for Solskjær?

Per dags dato står Manchester United uten en eneste signering i sommer. Er ståa den samme når overgangsmarkedet stenger, blir sommerens overgangsvindu en fiasko for Manchester United og Ole Gunnar Solskjær.

Problemet er at Manchester United gir fra seg en strålende mulighet til å styrke svakere ledd, bedre bredden i laget eller sikre seg en større stjerne.

Mange gode spillere

Det betyr selvsagt ikke at Manchester United kommer til å levere en svak sesong. Laget som avsluttet sesongen er mer enn godt nok til å kjempe helt i toppen den kommende sesongen.

I mål har Dean Henderson returnert etter en strålende sesong i Sheffield United. Problemet er at Henderson er for god til å slite benken i Manchester United. Henderson skal være nære en forlenging av kontrakten med klubben.

Den offensive delen av lagoppstillingen – med Martial, Fernandes, Rashford, Greenwood og Pogba – skal være god nok til at Manchester United er “bankers” i topp fire.

Bakover i banen er det imidlertid langt i fra den samme kvaliteten. Forsvaret holder rett og slett ikke mål per dags dato.

LES OGSÅ: Manchester United tar innersvingen på Arsenal

Sancho, Costa og Brooks?

I hele sommer har sagaen rundt Sanchos overgang til Manchester United pågått. Selv om det tidligere har blitt meldt at partene er svært nære en avtale, ser det nå ut til at overgangen går i vasken.

En annen spiller som har vært innom ryktespaltene ofte i sommer, er Leicesters venstreback – Ben Chilwell. Prislappen på 50 millioner britiske pund skal ha dempet interessen noe. Skulle Man Utd slite med å få andre overgangsmål inn portene på Old Trafford, skal man ikke utelukke at Ben Chilwell ikler seg rødt når sesongen sparkes i gang.

Senere har Manchester United blitt koblet til den brasilianske Juventus-duoen Douglas Costa og Alex Sandro.

Selv om prislappen er litt for stiv, trolig rundt 80 millioner britiske pund, er det en overgang som gir mening for Manchester United. Laget trenger en god venstreback, og helst en midtstopper. Offensivt trenger laget også spillere som kan styrke bredden i stallen. Spørsmålet er om pengene kan anvendes på en bedre måte?

Ja, du får bedre spillere for 80 millioner pund.

Etter å ha værr koblet til flere store stjerner i sommer, skal Manchester United, i følge The Guardian, nå være interessert i Bournemouth-spiller David Brooks.

Himmel eller helvete

Slik situasjonen er i dag, sitter trolig mange supportere med en følelse av at sommerens overgangsvindu blir enten himmel eller helvete.

Ingen nye spillere etter forhandlingene som har pågått i sommer blir å regne som en fiasko.

Det er dog tvilsomt at Manchester United starter sesongen uten en eneste ny spiller inn dørene. Sannsynligvis kommer det ett nytt fjes, men om alt klaffer kan Man Utd-supporterne juble over ytterligere forsterkinger.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds