Fire aktuelle kapteiner denne runden – Kapteinsvalg GW19

Kamper som utsettes, Covid-rykter på Twitter, you name it. Det har knapt vært vanskeligere å sette sammen et fpl-lag noen gang, og minst like vanskelig er det å velge en kaptein. Vi ser litt på de beste alternativene. 

Cristiano Ronaldo

Vi må nevne den mest åpenbare først. I en sesong der konkurrentene er milevis bak Salah er han kanskje den mest eksplosive. Møter et Newcastle i grusom form, og kan fort reise hjem med et par målpoeng her.

Kevin de Bruyne

City er i superform, og i forrige runde viste KDB at han er i godt gammelt slag. Leicester slipper inn uvanlig mye mål i år, og vi ser ikke bort ifra at dette kan bli en ny målfest.

Hueng Min Son

I en sesong der Harry Kane har vært en skygge av seg selv har Son levert litt mer som vanlig. På andre siden av banen står et sterkt Palace-lag, men de har ikke holdt nullen på 5 kamper. Son kan være et godt valg i en mager gameweek. (og vi skal selvfølgelig heller aldri avskrive Kane)

Ukas joker: Gabriel Martinelli

Etter noen sesonger med mye skader er Martinelli tilbake for fullt. Med Auba ute i kulda er han kanskje Arsenals aller mest målfarlige spiller, og kampen mot Norwich gjør ham til et skikkelig intereressant valg denne uka. Unibet har satt oddsen til 2.25 for at Martinelli tegner seg på målprotokollen.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds